Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru blat
Pentru umplutură
Pentru decor
Se preîncălzește cuptorul sus și jos la 180°C .
Prepararea blatului
Se amestecă într-un castron făina, zahărul și sarea. Se adaugă margarina și băutura vegetală, după care se frământă totul, până când obțineți un aluat omogen.
Este important să se lucreze rapid pentru ca aluatul să nu se încălzească. Întindeți aluatul pe o suprafață de lucru, tapetată cu făină. Puneți-l în forma de copt ce a fost unsă în prealabil. Presați ușor aluatul și înțepați-l în mai multe locuri, folosind o furculiță. Se introduce aluatul în cuptor, timp de 15-20 de minute, până când capătă o culoare auriu maronie.
Prepararea umpluturii
Se amestecă pudra de budincă cu câteva linguri de cremă vegetală de gătit și cu agar agar. Restul cremei de gătit se fierbe, ulterior se adaugă amestescul pregătit și crema bionella. Întreaga compoziție se lasă să se îngroașe 2-3 minute.
Se toarnă compoziția bionella peste blat și se adaugă fructele tăiate în felii. Puteți decora cu fistic și curcuma.
Mod de preparare: Se spală merele, se taie în bucăți și se pun într-o [...]
Mod de preparare: Măcinați nucile pecan într-un blender, până [...]