Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Tigaie cu orez si legume bio

Rețetă Tigaie cu orez si legume bio
Pentru: 4 persoane
Timp: preparare 30min

Ingrediente
  • 2 linguri de ulei de susan prajit
  • 1 pachet orez Basmati
  • sau alt orez la alegere
  • 1 praz mic, taiat in inele
  • ¼ varza mica, taiata fasii
  • 2 morcovi, feliati
  • 1 ceapa cubulete
  • 1 lingura de ghimbir proaspat tocat marunt
  • 1 ardei rosu sau galben, in cuburi
  • 1 dovlecel mic, cubulete
  • 2 linguri linte rosie bio
  • ½ naut de Rapunzel (aproximativ 120 g)
  • sau 3 linguri de fasole rosie Kydney Rapunzel
  • 500ml supa din cub de legume Rapunzel
  • plus: ingrediente pentru variatia respectiva

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Tigaie cu orez si legume bio

Preparare:
Gatiti orezul basmati bio conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se încalzeste uleiul de susan in tigaia Wok, si se calesc putin usturoiul, varza alba si morcovul. Se adauga ceapa, ghimbirul si lintea rosie, apoi caliti totul inca  2 minute. Adaugati apoi ardeiul rosu, dovlecelul si orezul si amestecati de mai multe ori. Adaugati cubuletele de legume, naut sau fasole Kydney.

Pentru cele 7 arome diferite, amestecati in urmatoarele ingrediente:

1. Ginger Curry:
Taiati betigase de ghimbir in bucati si condimentati cu curry

2. Exotic-fructat:
Se amesteca bucati de caju Rapunzel cu cuburi de mango sau colturi de ananas si condimentati dupa gust de exemplu cu piper, macis, turmeric, boia de ardei

3. Asiatic:
Se amesteca in 2 linguri Rapunzel Tahin si 1 lingura de sos de soia, se condimenteaza cu 1 lingura de praf de coriandru si se decoreaza cu frunze proaspete de coriandru.

4. Indian-fruct:
Adăugați 2 linguri de betigase de migdale Rapunzel si merisoare Rapunzel si condimentati cu Garam Masala.

5. Curry- nuca de cocos:
Se amestecă laptele de nuca de cocos Rapunzel, se rafineaza cu putin chili, frunze de lamaie si curry.

6. Mediterana:
Se taie ciupercile in felii si rosiile in cuburi si se amesteca. Adaugati 2 linguri de fistic Rapunzel si se servește cu un amestec de condimente mediteraneene (de exemplu, oregano, rozmarin, cimbru, busuioc)

7. Franceza:
Se toaca nuca Rapunzel, se taie in jumatate prunele Rapunzel. Se amesteca  putina smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare de plante Rapunzel.

Produse folosite în această rețetă

Orez basmati integral bio Dennree, 500g

5.00 din 8 voturi

18.49 lei

adaugă în coș
Linte rosie boabe bio Dennree, 500g

4.83 din 6 voturi

15.37 lei

adaugă în coș
Naut boabe bio Rapunzel, 500g

5.00 din 5 voturi

22.18 lei

adaugă în coș
Fasole rosie kidney bio Rapunzel, 500g

4.75 din 4 voturi

25.18 lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

20.03.2024

Spaghetti bio din linte roșie

Mod de preparare sos: se amestecă toate ingredientele într-un mixer, până [...]

06.03.2024

Linte roșie cu dovleac

Se preîncălzește cuptorul la 180°C (sus și jos/ aer circulant). Se pune o [...]

Promoții produse bio

-5%

5.00 din 2 voturi

Crema Macadamia bio Rapunzel, 250g

42.1540.04 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Cafea Arabica boabe Laos bio Rapunzel, 250g

53.1247.81 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 5 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 2 voturi

Mustar dulce bio Dennree, 200ml

14.2513.54 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-5%

5.00 din 2 voturi

Samba stick bio Rapunzel, 22g

7.727.33 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 4 voturi

-5%

5.00 din 6 voturi

-25%

5.00 din 1 vot

Orez alb cu bob lung bio Rapunzel, 500g

22.1816.64 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008