Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 persoane
Pentru aluat:
Pentru sos:
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat intr-o tigaie adanca. Lasati continutul in tigaie o jumatate de ora.
Incingeti uleiul intr-o cratita de prajire (la aproximativ 170 ° C). Taiati legumele in bucati potrivite pentru a fi mancate, imprastiati-le in tigare si prajiti-le pana obtin o culoare maro -auriu, apoi scoateti-le si scurgeti-le pe hartia de bucatarie.
Toate ingredientele pentru sos, cu exceptia arahidelor si arpagicului se vor face piure. Apoi amestecati si arahidele impreuna cu sare si piper dupa gust si presati arpagicul.
Pakota se va servi impreuna cu sosul.
Detalii:
-timp de preparare 50 min
-fara gluten
Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]