Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Tigaie Curry - Pakora cu sos picant de arahide

Rețetă Tigaie Curry - Pakora cu sos picant de arahide
Ingrediente

Pentru 4 persoane

Pentru aluat:

Pentru sos:


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Tigaie Curry - Pakora cu sos picant de arahide

Preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat intr-o tigaie adanca. Lasati continutul in tigaie o jumatate de ora.
Incingeti uleiul intr-o cratita de prajire (la aproximativ 170 ° C). Taiati legumele in bucati potrivite pentru a fi  mancate, imprastiati-le in tigare si prajiti-le pana obtin o culoare maro -auriu, apoi scoateti-le si scurgeti-le pe hartia de bucatarie.
Toate ingredientele pentru sos, cu exceptia arahidelor si arpagicului se vor face piure. Apoi amestecati si arahidele impreuna cu sare si piper dupa gust si presati arpagicul.
Pakota se va servi impreuna cu sosul.

Detalii:

-timp de preparare 50 min
-fara gluten

Produse folosite în această rețetă

Chimen negru Demeter bio Lebensbaum, 50g

5.00 din 3 voturi

17.12 lei

adaugă în coș
-10%
Ulei pentru copt si prajit bio Rapunzel, 1L

5.00 din 2 voturi

68.6761.8 lei

adaugă în coș
Piper negru macinat bio Lebensbaum, 50g

5.00 din 4 voturi

21.9 lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

17.04.2024

Tacos mexican cu chilli si caju

Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]

13.04.2024

Paella spaniola-originala

Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-30%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 4 voturi

-40%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

5.00 din 7 voturi

-10%

5.00 din 3 voturi

-5%

5.00 din 20 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 1 vot

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008