Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 portii
Pregatire:
Treceti bucatile de conopida printr-un procesor/robot de bucatarie timp de aproximativ 25 de secunde pana cand obtineti o consistenta similara a orezului.
Intr-o tigaie mare adaugati uleiul de masline si caliti ceapa si telina timp de aproximativ 5 minute. Se adauga pasta de usturoi si se caleste totul inca aproximativ 30 de secunde. Apoi se adauga ciupercile si se prajeste pana acestea obtin o culoare bruna.
Adaugati bulionul de legume, pasta de caju si orezul de conopida finit si amestecati bine. La sfarsit adaugati spanacul si gatiti cateva minute. Asigurati-va ca orezul din conopida este moale, dar nu prea gatit. In cele din urma, fulgii de drojdie se amesteca si ei, daca este necesar, se condimenteaza cu sare si piper.
Decorati cu patrunjel proaspat taiat inainte de servire.
Pentru a decora: 1 lingura de patrunjel proaspat, tocat mic
Detalli: -timp de preparare 30 min ; -vegan
16.83lei
adaugă în coșMod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]