Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru baza tortului:
Pentru umplutura:
Pentru topping:
Pregatirea bazei:
Curmalele se inmoaie timp de o ora. Apoi curmalele inmuiate se mixeaza impreuna cu migdalele si untul de migdale cu ajutorul unui robot de bucatarie. Se adauga quinoa expandata. Apasati amestecul pe fundul unei forme de tort de 18 cm diametru.
Umplutura:
Curatati cartofii dulci si pune-ti la fiert pana devin moi. Amestecati toate ingredientele (cu exceptia merisoarelor) intr-un robot de bucatarie, pana obtineti un amestec omogen, fin. Apoi adaugati merisoarele. Transferati amestecul deasupra stratului inferior si lasati-l la frigider timp de doua ore.
Topping:
Se amesteca toate ingredientele pentru topping intr-un castron mic si se intind peste tort. Se raceste din nou timp de 30 minute.
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]