Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Tort bio de morcovi cu nuci si crema de unt

Rețetă Tort bio de morcovi cu nuci si crema de unt
Ingrediente

Pentru ungere:

  • Ulei bio de nuca de cocos Rapunzel sau margarina vegetala Prima
  • Rapunzel

Pentru aluat:


Pentru crema de unt:

  • 1 ½ lingura de margarina vegetala Prima
  • 200g zahar din trestie de zahar Cristallino Rapunzel
  • 1/2 lingurita de praf de vanilie Bourbon  Rapunzel
  • 1 lingura otet balsamic Condimento Rosso Rapunzel
  • 3 linguri de suc de lamaie

Pentru decorare:

  • Nuci Rapunzel
  • Niste morcovi razuiti

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Tort bio de morcovi cu nuci si crema de unt

Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 ° C. Ungeti o tava de panificatie cu ulei de nuca de cocos sau margarina vegetala Prima. Puneti faina, praful de copt, sarea, scortisoara si nucsoara intr-un castron. Adaugati morcovii rasi si zaharul brun.

Se prepara substitutul de ou (2 linguri de ou substitut sau alternativa: se amesteca  faina de seminte cu 6 linguri de apa si se lasa un minut sa se dospeasca). Uleiul , vanilia, otetul si substitutul de ou se vor amesteca toate bine impreuna intr-un bol timp de 1-2 minute. Lasati aluatul sa dospeasca 1-2 minute pentru a permite morcovilor sa-si lase apa in aluat. Daca aluatul este prea uscat, se adauga un pic de lapte vegetal.

Apoi adaugati nucile taiate. Se toarna amestecul in tava si se coace la cuptor timp de aproximativ 30 de minute. Esantionul betisoare arata daca tortul este gata. Pentru crema de unt: Se amesteca toate ingredientele pana cand se formeaza o masa cremoasa. Raspanditi-le peste tort si decorati-le cu morcovi si nuci.

Detalii:
-timp de preparare 20 min
-timp de coacere 35 min
-vegan
-fara lactoza
-usor de preparat

Produse folosite în această rețetă

-10%
Faina alba de grau tip 1050 Demeter bio Spielberger, 1kg

5.00 din 1 vot

16.4014.76 lei

adaugă în coș
Scortisoara de Ceylon macinata bio Lebensbaum, 50g

5.00 din 28 voturi

18.79 lei

adaugă în coș
Ulei de rapita virgin bio Rapunzel, 1L

5.00 din 2 voturi

58.94 lei

adaugă în coș
Otet de vin rosu bio Rapunzel, 500ml

5.00 din 1 vot

20.05 lei

adaugă în coș

Alte rețete de prajituri bio

23.03.2024

Biscuiți bionella cu bezea

Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]

09.12.2023

Prajitura bio Blondies

Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]

Promoții produse bio

-10%

5.00 din 4 voturi

Mei auriu Demeter bio Spielberger, 500g

19.9217.93 lei

adaugă în coș
-10%

4.91 din 11 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Fulgi mici de spelta bio Rapunzel, 750g

23.0920.78 lei

adaugă în coș
-55%

0.00 din 0 voturi

-45%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 5 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 8 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008