Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru ungere:
Pentru aluat:
Pentru crema de unt:
Pentru decorare:
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 ° C. Ungeti o tava de panificatie cu ulei de nuca de cocos sau margarina vegetala Prima. Puneti faina, praful de copt, sarea, scortisoara si nucsoara intr-un castron. Adaugati morcovii rasi si zaharul brun.
Se prepara substitutul de ou (2 linguri de ou substitut sau alternativa: se amesteca faina de seminte cu 6 linguri de apa si se lasa un minut sa se dospeasca). Uleiul , vanilia, otetul si substitutul de ou se vor amesteca toate bine impreuna intr-un bol timp de 1-2 minute. Lasati aluatul sa dospeasca 1-2 minute pentru a permite morcovilor sa-si lase apa in aluat. Daca aluatul este prea uscat, se adauga un pic de lapte vegetal.
Apoi adaugati nucile taiate. Se toarna amestecul in tava si se coace la cuptor timp de aproximativ 30 de minute. Esantionul betisoare arata daca tortul este gata. Pentru crema de unt: Se amesteca toate ingredientele pana cand se formeaza o masa cremoasa. Raspanditi-le peste tort si decorati-le cu morcovi si nuci.
Detalii:
-timp de preparare 20 min
-timp de coacere 35 min
-vegan
-fara lactoza
-usor de preparat
Cum se prepară prajitura bio: Puneți 750 ml de lapte, zahărul vanilat și zahărul [...]
Mod de preparare: mini briose Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de [...]