Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Tort cu nuci Braziliene si caise bio
retete prăjituri bio

Ingrediente

Pentru aluat:

Pentru acoperire:

Pentru aluat:
Tocam marunt nucile si le amestecam impreuna cu faina si praful de copt intr-un castron. Adaugati untul rece taiat bucati, oul, siropul de artar si apa. Sfaramati cu degetele si amestecati pana cand aluatul este omogen. Se infasoara in folie alimentara si se pune la frigider timp de 1 ora.
Forma pentru copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Indepartati excesul de faina. Cuptorul se preincalzeste la 190 grade caldura sus/jos.
Se scoate aluatul din folie si se pune in forma. Impingeti o margine in sus. Impungeti aluatul cu o furculita si asezati o foaie de copt deasupra. Peste foaia de copt se adauga leguminoase pentru a apasa aluatul si bagati la cuptor pentru 15 minute. Apoi indpartati hartia si legumele.

Pentru acoperire:
Puneti caisele intr-o strecuratoare si scurgeti-le. Se amesteca ouale, smantana proaspata, zaharul de trestie si zaharul vanilat bourbon. Asezati caisele pe aluatul pre-copt, turnati crema peste ele si introduceti in cuptorul preincalzit pentru inca 30-35 de minute.

Ingrediente
Pentru 1 forma de prajituri cu diametrul de aproximativ 22 cm.

Produse folosite în această rețetă

Sirop de Artar grad C bio, 375ml

57.85lei

adauga in cos

Alte retete de prăjituri bio

26.05.2021

Tort bio cu nuca de cocos

Pregatirea bazei: Curmalele se inmoaie timp de o ora. Apoi curmalele inmuiate se mixeaza [...]

03.03.2021

Brownies de cartofi dulci vegani cu migdale si curmale, fara zahar

Preparare: Cartofii dulci se vor taia in forma de cuburi si se vor fierbe intr-o [...]

© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008