Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru aluat:
Pentru acoperire:
Pentru aluat:
Tocam marunt nucile si le amestecam impreuna cu faina si praful de copt intr-un castron. Adaugati untul rece taiat bucati, oul, siropul de artar si apa. Sfaramati cu degetele si amestecati pana cand aluatul este omogen. Se infasoara in folie alimentara si se pune la frigider timp de 1 ora.
Forma pentru copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Indepartati excesul de faina. Cuptorul se preincalzeste la 190 grade caldura sus/jos.
Se scoate aluatul din folie si se pune in forma. Impingeti o margine in sus. Impungeti aluatul cu o furculita si asezati o foaie de copt deasupra. Peste foaia de copt se adauga leguminoase pentru a apasa aluatul si bagati la cuptor pentru 15 minute. Apoi indpartati hartia si legumele.
Pentru acoperire:
Puneti caisele intr-o strecuratoare si scurgeti-le. Se amesteca ouale, smantana proaspata, zaharul de trestie si zaharul vanilat bourbon. Asezati caisele pe aluatul pre-copt, turnati crema peste ele si introduceti in cuptorul preincalzit pentru inca 30-35 de minute.
Ingrediente
Pentru 1 forma de prajituri cu diametrul de aproximativ 22 cm.
Lăsați caisele la hidratat în apă, câteva ore. Scurgeți apa și [...]
Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet [...]