Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru foietaj:
Pentru decorare:
"Urechile noastre de porc" sunt una dintre cele mai elaborate rețete. Dar cine nu a îndrăznit până acum să facă foietaji și a preferat varianta gata preparată poate sta acum puțin mai liniștit: nu este atât de dificil. Ceea ce ai nevoie inainte de toate, este timp pentru a te relaxa. Rețeta noastră folosește, de asemenea, "varianta trișată" a așa-numitului foietaj olandez, în care untul este lucrat direct în aluat și nu separat. Rezultatul este: irezistibil de delicios și crocant.
Preparare
Timp de coacere - 7 - 10 minute
Timp de așteptare/răcire - 6 - 10 ore sau peste noapte
Grad de dificultate - dificil
1. Se taie untul rece în bucăți mici.
2. Se amestecă făina, sarea, 1 lingură de zahăr și untul rece cu ajutorul batoului plat al unui robot de bucătărie timp de aproximativ 2-3 minute.
3. Adăugați apa rece și continuați să amestecați doar până când aluatul se combină. Untul ar trebui să fie încă vizibil în bucăți.
4. Se aplatizează aluatul, se acoperă cu folie alimentară și se pune la frigider pentru cel puțin 3 - 5 ore.
5. Se întinde aluatul într-un dreptunghi pe o suprafață de lucru ușor presărată cu făină.
6. Acum, folosiți tehnica cunoscută sub numele de turnare pentru a face aluatul. Pentru a face acest lucru, începeți din partea îngustă a aluatului și îndoiți aproximativ o treime spre centru, în partea de jos și de sus, astfel încât să existe 3 straturi de aluat unul peste celălalt.
7. Întoarceți spre dumneavoastră deschiderea acestui pachet de aluat în trei straturi și întindeți-l din nou pe lungime pentru a forma din nou un dreptunghi. Repetați plierea (întoarcerea) de încă două ori.
8. Înfășurați foaia de aluat în folie alimentară și puneți-o din nou la frigider timp de 3 - 5 ore sau peste noapte.
9. După răcire, se preîncălzește cuptorul la 190 °C căldură superioară/inferioară. Tapetați tăvile de copt cu hârtie de copt.
10. Se întinde din nou aluatul pe o suprafață de lucru ușor presărată cu făină și se frămantă scurt.
11. Apoi se întinde aluatul pe zahăr și se presară cu zahăr. Acesta trebuie să aibă o grosime cuprinsă între 6 și 8 mm.
12. Acum, se rulează aluatul dinspre cele două părți lungi spre centru, astfel încât marginile să fie lipite una de cealaltă și se presează ferm. Se taie în felii de aproximativ 1 cm grosime.
13. Așezați bucățile de aluat pe tăvile de copt cu suficient spațiu între ele. Se coace timp de aprox. 7 - 10 minute până când se rumenesc.
14. Se scot urechile de porc cu hârtia de copt din tava și se lasă la răcit.
15. Pentru decor, se topesc separat cele două tipuri de ciocolată la bain-marie. Apoi se înmoaie urechile de porc răcite în ciocolată neagră sau se decorează cu ciocolată albă, după cum se dorește. Se așază pe hârtie de copt și se lasă să se usuce.
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]