Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4-6 persoane
Pentru aluat:
Pentru sos:
Pregatire:
Pentru aluat, amestecati toate ingredientele si framantati intr-un vas neted, apoi lasati-l la dospit timp de aproximativ 30 de minute intr-un loc cald. Amestecati 300 ml de apa impreuna cu crema tartinabila cu ceapa JO si puneti la fiert amestecand constant. Apoi se adauga crema de branza proaspata. Se condimenteaza cu usturoi presat si alte condimente dupa gust.
Aluatul se intinde subtire si peste se adauga sosul. Deasupra adaugati ceapa, ceapa verde si tofu afumat. Dupa gust puteti rade orice fel de branza deasupra apoi coaceti la cuptorul preincalzit la 185 ° C timp de aproximativ 15 minute.
Detalii: -timp de preparare 45 min; -timp de coacere 15 min
Amestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]