Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Publicat în: Produse bio
La data: 2023-01-18
Cu antipasti bio LaSelva vă puteți bucura de legume însorite din Toscana, ca si antreu sau ca si garnitură la preparate din pește și carne. Anghinarea LaSelva este blanșata în oțet și apă caldă și apoi murata într-un amestec de ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea-soarelui pentru a-i păstra aroma intensă.
Atunci când merg la restaurant, germanii preferă mâncărurile internaționale. Le place în special să meargă la restaurantul italian. Ei nu sunt singurii în această privință; bucătăria italiană este, de asemenea, foarte populară în restul Europei. Cu toate acestea, Italia nu se rezumă doar la pizza și paste; este un tărâm al deliciilor culinare. Pentru gurmanzi, există multe de descoperit între Tirolul de Sud și Sicilia. Meniul tradițional italian este format din cel puțin patru feluri de mâncare. Începe cu "Antipasti", o selecție de mici antreuri pentru a vă deschide apetitul. "Primo Piatto" este primul fel principal, care constă de obicei în paste. "Secondo Piatto" (al doilea fel principal) cuprinde, de obicei, preparate rafinate din carne și pește sau fructe de mare. Concluzia dulce este formată din "dolci" (deserturi), cum ar fi panna cotta sau tiramisu.
"Antipasti" este pluralul lui "antipasto" (în italiană, "înainte de masă"). Micile aperitive au devenit parte din cultura culinară italiană în timpul Renașterii. La acea vreme, familiile princiare din nordul Italiei încercau să se întreacă între ele prin ostentație. Acest lucru era exprimat nu numai în palate magnifice, ci și în banchete opulente. Dar înainte de a se servi vânat, fazani împăiați sau alte delicatese, oaspeții primeau ceva "finger food". Nucile îndulcite, fructele, "Schicker" uscate la aer sau gustările cu brânză trebuiau să satisfacă prima foame și să deschidă apetitul pentru mai mult. De-a lungul secolelor, antipasti sărate s-au impus ca si antreuri, iar deserturile au devenit opera de arta.
Mult timp a fost imposibil să ne imaginăm bucătăria italiană fără antipasti. Cu toate acestea, există diferențe regionale clare. În nord, șunca de Parma, polenta prăjită și brânzeturile tari precum provolone și parmezan sunt antreuri tipice. Bucătăria toscană este renumită în special pentru preparatele rafinate din carne. În contrast, aici veți găsi adesea gorgonzola, somon afumat și fructe de mare sărate pe platoul de antipasti. În sudul Italiei domină aromele bucătăriei mediteraneene. Aici, platoul este pregătit pentru felul principal cu anșoa, măsline, anghinare și legume la grătar. Astăzi, însă, farfuriile antipasti pur vegetariene nu mai sunt o raritate. Și pentru că sunt atât de delicioase, antipasti devin adesea felul principal în afara Italiei. În țara lor natală, însă, ei sunt încă începători.
Pentru aperitive bogate, antipasti de la LaSelva sunt perfecte. Cu o gamă largă de delicatese organice de înaltă calitate, bucuria de a trăi italiană vine la masă. Măslinele nu ar trebui să lipsească din nici o farfurie de antipasti. Măslinele verzi în saramură LaSelva sunt disponibile cu și fără sâmburi. Măslinele verzi blânde sunt excelente ca aperitiv sau în salate. Măslinele Cerignola sunt renumite pentru dimensiunea lor excepțională și pulpa fermă. Măslinele negre în saramură se armonizează deosebit de bine cu preparatele din carne din bucătăria toscană. Anghinarele în ulei de măsline sunt curățate manual de frunzele exterioare, decojite, albite și murate în ulei de măsline extravirgin. Un adevărat produs premium. Ardeii iuți picanți de la LaSelva aduc căldură aprinsă la masă. Ardeii iuți roșii rotunzi sunt adevărate atracții pe orice farfurie de aperitiv.
Pentru ardeii la grătar LaSelva, ardeii roșii și galbeni copți la soare sunt prăjiți, rafinați cu oțet de vin și murați în ulei de floarea-soarelui și ulei de măsline, conform unei rețete toscane tradiționale. Roșiile uscate în ulei de măsline sunt clasice în bucătăria italiană. Acestea sunt fie servite ca antipasto, fie folosite pentru a rafina nenumărate feluri de mâncare tradiționale. Cu LaSelva antipasti, vă puteți bucura de legume însorite din Toscana ca si aperitiv sau ca si garnitură la pește și preparate din carne.