Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Cum plătesc?

Modalitati de plata în magazinul bio online Biogama

 

Va prezentam in acesta pagina ce metode de plata am pus la dispozitia dumneavoastra pentru comenzile platate pe situl www.biogama.ro

In cadrul site-ului punem la dispozitia dumneavoastra 4 metode de plata, trbuie doar sa selectati metoda ce vi se potriveste.

 

  • Cash ramburs la curier (numerat la livrare)

Achitati contravaloarea produselor comandate in momentul in care va este livrat coletul. Plata se face cu numerar la curier. Este standard definita in formularul de comanda si nu trebuie sa faceti nici o selectie in acest sens.

  • Cu cardul la curier

Achitati contravaloarea produselor comandate in momentul in care va este livrat coletul. Plata se face cu cardul la curier. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati din lista cu modalitati de plata optiunea “Cu cardul la curier” sis a anuntati curierul in momentul platii ca doriti sa efectuati plata cu cardul, acesta avand abligatia sa va incaseze.

 

  • Ordin de plata

Achitati contravaloarea produselor comandate in momentul in care primiti factura pe e-mail. Plata se face in contul afisat pe factura iar dupa efectuarea platii aveti obligatia sa transmiteti o confirmare pe e-mail-ul de pe care ati primit factura. Dupa primirea confirmarii coletul dumneavoastra va fi predat curierului care il va livra in cel mai scurt timp posibil.

 

  • Plata cu cardul

Plata se face in siguranta prin intermediul operatorului de plati Netopedia Payments.

Se poate folosi pentru plata card bancar, de credit sau debit, emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro.

© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008