Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Publicat în: Produse bio
La data: 2023-01-25
Cremele tartinabile vegetale bio de la Allos aunt disponibile în diferite varietăți delicioase. Produsele tartinabile extra cremoase pe bază de legume nu conțin drojdie sau arome adăugate.
Allos auf Brot Arrabbiata este o tartinabilă fragedă și foarte cremoasă. Paprika, roșiile, usturoiul, praful de ardei iute, pătrunjelul și alte ingrediente oferă o aromă intensă.
Pâinea este o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi în multe părți ale Europei. În Germania, este chiar atât de popular încât cina se numește Abendbrot în multe locuri. Mirosul de pâine proaspăt coaptă le face celor mai mulți oameni gura apă. Scufundarea pâinii este probabil cea mai veche metodă de a mânca pâine. Primele pâini au fost pâini plate azime coapte în Orient și în Africa de Nord. Aceste pâini ușoare nu trebuiau să fie tăiate; puteau fi pur și simplu rupte în bucăți de mărimea unei mușcături. Apoi erau înmuiați în boluri de sos sau direct în tocană. De-a lungul secolelor, în Orient au fost create multe sosuri delicioase pentru a însoți pâinea. Cel mai cunoscut dintre acestea este, fără îndoială, humusul. Nu este foarte clar de unde provine exact. În Orientul Mijlociu, însă, humusul este disponibil peste tot. Aproximativ o duzină de țări discută cu pasiune despre cine l-a inventat cu adevărat. Și, bineînțeles, despre al cui humus are cel mai bun gust. Prepararea piureului de leguminoase și legume are o tradiție veche de secole în Orient.
Abia în secolul al XVIII-lea, când prețul făinii a scăzut masiv, pâinea a devenit un aliment de bază. În loc să împartă un castron mare, fiecare membru al familiei avea acum propria farfurie și chiar tacâmuri. Pâinile erau acum tăiate în felii și unse cu unt. În cultura înaltă a poeților și gânditorilor, pâinea cu unt era o gustare populară în timpul discuțiilor lungi. Familiile burgheze care ajunseseră la prosperitate arătau acest lucru cu sandvișuri cu cârnați și brânză întinse în strat gros. În Elveția, brânza de vaci era adesea întinsă pe pâine. În secolul al XIX-lea, a devenit extrem de popular și în America. Acest lucru s-a schimbat doar atunci când o brânză proaspătă și cremoasă a apărut pe piața din SUA, în jurul anului 1880. Aceasta avea un termen de valabilitate de puțin mai puțin de 20 de zile și a devenit rapid una dintre cele mai populare creme tartinabile.
19.3318.36lei
adaugă în coș