Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Cremele tartinabile bio Allos

Cremele tartinabile bio Allos

Publicat în: Produse bio
La data: 2023-01-25

Cremele tartinabile vegetale bio de la Allos aunt disponibile în diferite varietăți delicioase. Produsele tartinabile extra cremoase pe bază de legume nu conțin drojdie sau arome adăugate.

Allos auf Brot Arrabbiata este o tartinabilă fragedă și foarte cremoasă. Paprika, roșiile, usturoiul, praful de ardei iute, pătrunjelul și alte ingrediente oferă o aromă intensă.
Pâinea este o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi în multe părți ale Europei. În Germania, este chiar atât de popular încât cina se numește Abendbrot în multe locuri. Mirosul de pâine proaspăt coaptă le face celor mai mulți oameni gura apă. Scufundarea pâinii este probabil cea mai veche metodă de a mânca pâine. Primele pâini au fost pâini plate azime coapte în Orient și în Africa de Nord. Aceste pâini ușoare nu trebuiau să fie tăiate; puteau fi pur și simplu rupte în bucăți de mărimea unei mușcături. Apoi erau înmuiați în boluri de sos sau direct în tocană. De-a lungul secolelor, în Orient au fost create multe sosuri delicioase pentru a însoți pâinea. Cel mai cunoscut dintre acestea este, fără îndoială, humusul. Nu este foarte clar de unde provine exact. În Orientul Mijlociu, însă, humusul este disponibil peste tot. Aproximativ o duzină de țări discută cu pasiune despre cine l-a inventat cu adevărat. Și, bineînțeles, despre al cui humus are cel mai bun gust. Prepararea piureului de leguminoase și legume are o tradiție veche de secole în Orient.



Nicăieri altundeva nu se mănâncă atât de multă pâine ca în lumea arabă. În Peninsula Arabică, consumul de pâine pe cap de locuitor este de peste 150 kg pe an. Totuși, liderii incontestabili rămân egiptenii, cu o medie de 180 kg de pâine pe an. În Germania, se consumă doar jumătate din cantitatea de pâine. Cu toate acestea, pâinea mixtă de secară germană este, de asemenea, mult mai grea decât pâinea ușoară. Și pentru că sunt atât de consistente, pâinea gri și cea integrală sunt, de obicei, feliate. În Evul Mediu, pâinea era încă înmuiată în castron. Mai ales oamenii simpli, fără veselă proprie, își mâncau pâinea în acest fel. Din cauza "obligativității morii", fermierii puteau să își macine grâul doar în moara stăpânului lor. Pentru acest serviciu, însă, au trebuit să renunțe la o parte din făină. Și pentru că și morarilor le plăcea să plătească ceva, făina pentru coacerea pâinii era relativ scumpă. De aceea, majoritatea fermierilor preferau să-și transforme cerealele în terci în loc de pâine.

Abia în secolul al XVIII-lea, când prețul făinii a scăzut masiv, pâinea a devenit un aliment de bază. În loc să împartă un castron mare, fiecare membru al familiei avea acum propria farfurie și chiar tacâmuri. Pâinile erau acum tăiate în felii și unse cu unt. În cultura înaltă a poeților și gânditorilor, pâinea cu unt era o gustare populară în timpul discuțiilor lungi. Familiile burgheze care ajunseseră la prosperitate arătau acest lucru cu sandvișuri cu cârnați și brânză întinse în strat gros. În Elveția, brânza de vaci era adesea întinsă pe pâine. În secolul al XIX-lea, a devenit extrem de popular și în America. Acest lucru s-a schimbat doar atunci când o brânză proaspătă și cremoasă a apărut pe piața din SUA, în jurul anului 1880. Aceasta avea un termen de valabilitate de puțin mai puțin de 20 de zile și a devenit rapid una dintre cele mai populare creme tartinabile.



În Europa, frigiderul a devenit un echipament standard în fiecare bucătărie încă de la începutul anilor 1970. Datorită posibilităților mai bune de depozitare, a crescut cererea de noi soiuri de cremă de brânză. Timp de zeci de ani, produsele tartinabile se bazau aproape exclusiv pe carne sau produse lactate. De la începutul mileniului, a existat o tendință clară către produsele tartinabile pe bază de plante. Pe de o parte, din ce în ce mai mulți oameni doresc să renunțe la produsele de origine animală, iar pe de altă parte, varietatea de produse vegetale tartinabile este acum atât de mare încât fiecare aromă este oferită într-o gamă largă de nuanțe. Cei care apreciază nu doar rețetele rafinate, ci și calitatea organică, vor adora produsele tartinabile "Auf's Brot" de la Allos.
Allos Auf's Brot este disponibil în diferite varietăți delicioase. Produsele tartinabile extra cremoase din legume nu conțin adaos de drojdie sau arome. Allos cu mazăre, spanac și semințe de floarea-soarelui este aromată cu condimente orientale. Variantele "Allos Tuscany" cu vinete, dovlecei și rozmarin sau "Allos Cherry Tomato Basil" cu roșii cherry aromate și însorite sunt orientate spre bucătăria mediteraneană. Îți place exoticul? Atunci ar trebui să încercați varianta "Allos Mango & Curry", cu piure de mango fructat, suc de portocale, lapte de cocos și curry. Varietățile "Allos Arrabbiata" și "Allos Paprika & Chilli" sunt picante și iuți și își datorează aroma intensă legumelor consistente și celui mai bun ardei iute. Cu produsele tartinabile de la Allos, vă puteți bucura de o varietate tartinabilă cu o gamă largă de legume și condimente fine.

Promoții produse bio

-45%

5.00 din 1 vot

-10%

5.00 din 4 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

Ulei de sofranel virgin bio Rapunzel, 250ml

32.2128.99 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 2 voturi

Terci de spelta Hildegard bio Rapunzel, 500g

42.5438.29 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 2 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

Zahar din flori de cocos bio Dennree, 250g

21.3319.2 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Ulei virgin de avocado bio Bio Planete, 250ml

83.3079.14 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 4 voturi

Secara bio Dennree, 1kg

13.0112.36 lei

adaugă în coș
-50%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008