Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Pan Ducale Italy

Povestea noastra

Compania PAN DUCALE a fost infiintata in 1967 prin abilitatile antreprenoriale ale lui Pasquale D'Amario, fondatorul, nascut in San Giacomo di Atri (TE) in 1938. Dupa ce a facut mai multe lucrari, in 1966 a preluat conducerea cafenelei teatrului in piata principala a lui Atri.
Si tocmai din acest bar, din inima orasului Atri, incepe istoria: Signora Filomena, mama lui Pasquale, a pastrat gelos reteta Pan Ducale, un desert tipic al orasului si a carui origine dateaza din 1352, an in care ducii de Acquaviva au ajuns la Atri.

Pasquale D’Amario, cu ajutorul mamei sale si al sotiei sale Maria Rosaria, patiser calificat, incepe sa faca tortul de desert: acesta a fost framantat in camera din spate a barului, gatit in cuptorul satului si apoi vandut in bar, impachetat manual. Succesul ideii sale, si bunatatea desertului l-au urmarit sa vanda barul pentru a se dedica complet productiei PAN DUCALE.


Foarte devreme, Pasquale D'Amario a cumparat o bucata de teren chiar in afara zidurilor orasului, a construit un mic atelier si a inceput sa vanda desertul chiar si in afara Atri. Datorita muncii grele si unei intuitii corecte, visul se inplineste: Pan Ducale, o reteta glorioasa din anii 1300, care fusese uitata, revine sa fie simbolul duloce a orasului Atri si Abruzzo.

In curand, Pasquale D’Amario incepe sa produca alte deserturi si, pentru a face fata solicitarilor din ce in ce mai mari, suna sa lucreze cu el diferite doamne locale, cu maini experte, capabile sa faca deserturi in acelasi mod ca si acasa.
Pasquale D'Amario se confrunta cu piata internationala avand de partea lui puterea echipei create local si a retetelor excelente produse in mod traditonal. "Pan Ducale" devine cunoscut, precum si un brand cunoscut pe circuitul international.

 

Compania

Cu dragoste pentru munca noastra, respect pentru pamant si teritoriu.

Calitatea, inovatia si cercetarea valorilor autentice, nu ca moda a momentului, ci ca stil de viata care a fost intotdeauna alaturi de noi. Iubire pentru munca noastra, respect pentru pamant si pentru teritoriul nostru. Astazi ne aduce valorile si retetele transmise din generatie in generatie.

Scopul, la baza fiecarei alegeri, este sa cream produse de cea mai inalta calitate si sa protejam consumatorul. Calitatea este cautata si obtinuta prin selectarea si utilizarea celor mai bune materii prime proaspete si maiestria produsului.

„Consumatorul este punctul de sosire, judecătorul tuturor acțiunilor noastre, apărarea interesului consumatorului înseamnă protejarea activității noastre”.


Produsele noastre nu contin OMG-uri, aditivi, conservanti si nici grasimi hidrogenate. Nici un gram de ulei de palmier nu a intrat in productia noastra, chiar si atunci cand acest ingredient era necunoscut din punct de vedere comercial.

 

Certificarile noastre

Metoda HACCP
Toate etapele procesului de productie sunt gestionate in conformitate cu cerintele stabilite prin metoda HACCP, care are ca scop prevenirea pericolelor de contaminare a produselor alimentare procesate, prelucrate sau distribuite de companie, pentru a asigura siguranta si igiena si, in cele din urma, pentru a proteja sanatatea consumatorului.

BRC (British Retail Consortium)
PAN DUCALE se supune voluntar procesului de certificare engleza si este recunoscut la nivel mondial ca un standard care garanteaza un nivel ridicat de siguranta alimentara.

Certificare BIO
Produsele BIO ale PAN DUCALE adopta metoda de productie in conformitate cu prevederile Reg. CE 834/07 si 889/08 si este certificat de INSTITUTUL DE CERTIFICARE ETICA SI DE MEDIU (ICEA).

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008