Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Certificări și proiecte | vezi toate

Produse Demeter

Demeter este cea mai veche asociație organică din Germania.
Fermierii Demeter își cultivă câmpurile biodinamic din 1924. Economia biodinamică se întoarce la impulsurile lui Rudolf Steiner, care a inițiat educația Waldorf și vindecarea antroposofică la începutul secolului al XX-lea.

Datorită economiei circulare pline de viață, agricultura DEMETER este considerată a fi cea mai durabilă formă de gestionare a terenurilor și depășește cu mult cerințele regulamentului ecologic al UE. Acest lucru aduce beneficii atât pentru calitatea produselor, cât și pentru mediu.

Demeter este marca pentru produsele din agricultura biodinamică. Numai partenerii strict controlați și legați contractual pot folosi marca. Un proces cuprinzător de verificare asigură respectarea strictă a standardelor internaționale de producție și prelucrare a Demeterului, precum și a reglementărilor organice aplicabile în diferite țări; fără decalaj, la fiecare pas, de la producția agricolă până la prelucrarea și ambalarea produselor finale.

Cerințele holistice ale Demeter depășesc reglementările impuse de guvern. Nu numai că exclud utilizarea îngrășămintelor sintetice și a agenților chimici de protecție a plantelor în producția agricolă agricolă sau aditivii artificiali în timpul prelucrării, dar necesită, de asemenea, măsuri foarte specifice pentru consolidarea proceselor de viață în sol și alimente.

Fermierii și procesatorii Demeter contribuie activ la modelarea unui viitor care merită să trăiască, creând alimente sănătoase cu gusturi distincte, cu adevărat "Alimente cu caracter". Demeter - Brandul în care poți să te încrezi.

Demeter este singura asociație ecologică care a construit o rețea de organizații individuale de certificare la nivel mondial. În 1997, Demeter-International a fost fondată pentru o cooperare mai strânsă în domeniul juridic, economic și spiritual. În prezent, Demeter-International are 19 membri și 4 clienți din Europa, America, Africa, Noua Zeelandă și India. Astfel, Demeter-International reprezintă mai mult de 5.300 de fermieri Demeter cu aproape 190.000 de hectare în 63 de țări.

Demeter-International e. V. este o organizație nonprofit și organizațiile sale membre colaborează în spiritul unei confederații internaționale cu principii democratice. Calitatea de membru necesită un program de certificare funcțional Demeter. Asociațiile care susțin obiectivele Demeter-International pot fi alese ca membri asociați. Baza sa este metoda agriculturii biodinamice, creată de Rudolf Steiner în "Cursul de agricultură" dat la Koberwitz în 1924 și dezvoltat în continuare în practică și cercetare.

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008