Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Certificări și proiecte | vezi toate

Fair Trade, comert echitabil

Ce este comerțul echitabil?
Comerțul echitabil este o mișcare globală, alcătuită dintr-o rețea diversă de producători, companii, cumpărători, avocați și organizații care pun pe primul loc oamenii și planeta.

Noi, la Fair Trade SUA, credem că toată lumea vrea să facă ceea ce este bine - pentru familiile lor, pentru ceilalți cetățeni globali și pentru planetă. De aceea suntem hotărâți să facem alegerile corecte cele mai evidente. Bazându-ne pe ideea simplă că produsele pe care le cumpărăm și le vindem sunt legate de mijloacele de existență ale altora, Fair Trade este o modalitate de a face o alegere conștientă pentru o lume mai bună. O alegere pentru bunurile Fair Trade Certified ™ este o alegere pentru a sprijini companiile responsabile, pentru a-și împuternici fermierii, lucrătorii și pescarii și pentru a proteja mediul. Cu alte cuvinte, este un mod de a face afaceri.

Impactul comerțului echitabil
Piața globală de astăzi permite - adesea încurajează - compromisul în detrimentul agricultorilor, lucrătorilor și pescarilor. Oamenii stau cu noi pentru a cere standarde mai înalte pentru toată lumea.

Stabilitatea veniturilor
Câștigurile ar trebui să acopere nevoile de bază ale gospodăriei, indiferent de prețurile volatile ale pieței. Standardele noastre asigură producătorilor, muncitorilor, fermierilor și pescarilor fondurile necesare pentru a-și investi în viața și munca lor.

Bunăstarea individuală și a comunității
Când oamenii au capacitatea de a investi într-un viitor mai bun, rezultatul este o forță de muncă mai sănătoasă și, în cele din urmă, produse de calitate superioară. Modelul nostru este alimentat de comitete de agricultori, muncitori și pescari care decid cum să investească "Fair Trade Premium" pe baza celor mai mari nevoi ale comunității: adesea apă curată, educație și asistență medicală.

Abilitare
Comerțul echitabil dă oamenilor posibilitatea de a face alegeri pentru binele lor și a comunității lor, indiferent de sex, statut, poziție în societate sau poziție pe glob. Standardele riguroase oferă agricultorilor, lucrătorilor și pescarilor o voce la locul de muncă și comunitate

Protecția mediului
practici de mediu au un impact pe termen lung asupra condițiilor de viață ale producătorilor, comunități și planeta. Standardele noastre funcționează pentru a menține planeta sănătoasă pentru generații, prin interzicerea celor mai nocive substanțe chimice și luarea de măsuri pentru protejarea resurselor naturale.

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008