Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Certificări și proiecte | vezi toate

Netestat pe animale Primavera Life

Tratarea animalelor cu respect este foarte important pentru noi. Este deosebit de important pentru noi ca produsele noastre să nu fie testate pe animale. De aceea, ne-am angajat foarte devreme pe acest subiect și depășim cerințele legale minime pentru testarea pe animale pentru produse și materii prime.

Urmăm liniile directoare ale IHTN (Asociația Internațională a Producătorilor de Produse cosmetice naturale, cosmetice și produse naturale certificate pentru bunăstarea animalelor eV), care se numără printre cele mai stricte ghiduri de bunăstare a animalelor din lume.

În conformitate cu cerințele IHTN, folosim numai materii prime, pentru produsele noastre, care n-au fost testate pe animale inca din 1 ianuarie 1979.

Logo-ul "Iepurele cu mana protectoare" este sigla IHTN, prin care pot fi recunoscute produsele certificate.


Criteriile Cruelty-free:

 • Produsul final nu trebuie sa fie testat pe animale. Produsele cosmetice finite nu trebuie livrate în țări în care se efectuează încă teste pe animale pentru înregistrare, de ex. spre China.
 • Materiile prime utilizate pentru fabricarea produsului final trebuie să fie numai acelea pentru care nu s-a efectuat nicio testare pe animale incepand cu 1 ianuarie 1979. Acest lucru se aplică atât animalelor vertebrate, cât și nevertebratelor. Substanțele naturale și comestibile sunt reglementate de Lebensmiltelsod Bedarfsgegenstandegeselz.
 • Reglementările prevăzute la alineatele (1) și (2) se aplică atât producătorului însuși, cât și terților comandați de producător, precum și comercianților de materii prime care comandă testarea pe animale.
 • Nu trebuie utilizate materii prime obținută din animalele moarte. Prin urmare, este inadmisibil, să se folosească ulei de nurcă, ulei de broască țestoasă, grăsime de marmotă, mosc, coșenilă, pudră de mătase sau altele asemenea.
 • Materiile prime provenite de la animale vii pot fi utilizate numai dacă provin din creșterea corespunzătoare speciei sau din agricultura ecologică. În consecință, ar putea fi permisă utilizarea laptelui, gălbenușului de ou, mierii, propolisului, ceară de albine, lanonlină sau similare.
 • Uleiul de palmier și uleiul de palmier organic nu trebuie utilizate ca materii prime individuale din motive de protecție a animalelor și a mediului. Uleiul de palmier și uleiul de palmier organic pot fi utilizate în măsura în care este imposibil să înlocuiți aceste componente retetele de materie prima.
 • Produse vegane, producătorii listează în mod voluntar produsele vegane într-o listă generală.
 • Întreaga gamă de produse a producătorului trebuie să respecte aceste orientări, atât în produsele create intern de producător, cât și în orice marfă utilizata.

Producătorul trebuie să permită IHTN să efectueze o verificare fiabilă a conformității cu aceste orientări. În acest scop, producătorul va trimite către IHTN

 • o listă detaliată a materiilor prime utilizate pentru fabricarea produsului final, inclusiv a furnizorilor acestora.
 • o confirmare de la toți producătorii de materii prime că materiile prime pe care le furnizează nu au suferit nicio testare pe animale după 1 ianuarie 1979, prin trimiterea fișelor cu date de securitate aplicabile, inclusiv dezvăluirea furnizorului.
 • câte un exemplar din toate etichetele produselor utilizate la momentul depunerii cererii de licență de utilizare a mărcii „Iepure cu mână de protecție”.
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008