Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Certificări și proiecte | vezi toate

Detergent testat dermatologic

Salvarea pielii dumneavoastra. Daca aveti pielea sensibila, va poate lua mult timp pentru a găsi produsele potrivite pentru dumneavoastra.

Ingredientele pe bază de plante și minerale sunt atent alese pentru a fi blande chiar si cu pielea sensibila, prin urmare, noul nostru logo-ul "piele sensibila":

Știm asta pentru că un studiu recent realizat de dermatologi independenți au dovedit acest lucru. Ei au luat un grup de 22 de bărbați și femei cu piele sensibilă și le-a cerut să folosească produse de rufe și de spălat vase timp de trei săptămâni. Dermatologii au urmerit indeaproape pielea pacientilor si nu s-au inregistrat orice anomalii in timp ce pacientii insasi au notat si orice roseata, iritatie sau mancarine la nivelul pielii. Rezultatele? Ecover a trecut cu brio!

În timp ce noi știm din feedback-ul dvs. mulți dintre voi cu pielea sensibila preferați produsele noastre în detrimentul altora, e frumos pentru a vedea în cele din urmă ca sa dovedit calitatea lor. Logo-ul "piele sensibila", indica fatul ca dermatologii au declarat ca produsele noastre sunt potrivite pentru pielea sensibilă.

În prezent logo-ul apare pe:
detergent lichid Lemon & Aloe
detergent lichid de musetel si galbenele
detergent lichid Grapefruit & Ceai verde
detergent lichid rodie & Var
Balsam de rufe printre flori
Balsam de rufe sub soare
Delicate

© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008