Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Byodo

Fundatia Byodo Naturkost GmbH
La 25 iulie 1985, Byodo bio a fost fondata de Michael Mossbacher, Hermann Konrad si Harry Whitfort. Denumirea Byodo inseamna tradus liber din japoneza „Calea comuna” si acest lucru a inceput cu ideea si pretentia de a produce produse de soia de inalta calitate. Fiind unul dintre primii din Europa, iubitorii de produse ecologice produc tofu si tempeh proaspat, organic intr-un mic garaj din Munchen, Ismaning - chiar si atunci in calitate 100% organica.

Linia de afaceri la domiciliu "Comert cu marfuri ecologice"
Pe langa propria productie de tofu si tempeh, antreprenorii au inceput acum sa importe si sa vanda materii prime organice, precum soia, fasole mung, mei, susan, dovleac si seminte de floarea soarelui.

1986

Incepeti ramura distributiei naturale a alimentelor
Odata cu inceperea unei linii de afaceri ulterioare, „distributia naturala cu ridicata a alimentelor”, productia proprie de tofu si tempeh a fost oprita. Accentul a fost pus pe distributia de produse ecologice sub marca „Byodo” si o gama extinsa de comert in Germania. Imaginea arata echipa din 1987 cu propria lor camioneta de livrare Byodo.

mustar bio byodo

1987

Semnalul de pornire pentru grupuri de produse importante
Exista parteneriate cu primii producatori solizi si, astfel, semnalul de pornire pentru primele grupuri importante de produse Byodo: vafe de orez, mustar, otet si ulei. Acestea au fost primele produse ale marcii premium Byodo: mustar dulce, otet limpede de cidru de mere, vafe de orez cu si fara sare adaugata si ulei de seminte de dovleac , toate fiind in prezent in gama.

1988

Produse de lansare a pastelor stralucitoare
In colaborare cu o mica cooperativa de paste din nordul Italiei, Byodo este unul dintre primii producatori ecologici care a lansat pe piata tipuri stralucitoare de taite - la acea vreme absolut inovatoare si care au nevoie de explicatii, deoarece pastele organice erau exclusiv taitei integrali.

1992

Proiecte de protectie a mediului
Sunt lansate noi proiecte Byodo pentru a ne proteja natura. O ucenicie separata de albine organice in spatiile companiei marcheaza inceputul, urmata de un hotel spa pentru insecte si o campanie mare de plantare de copaci cu multi angajati si gradinari din Mühldorf pentru a reduce CO2.

2011

Ambalare noua pentru Byodo CateringLine
Organic este in plina expansiune in catering si Byodo este in prim-plan. Bucatarii si furnizorii de servicii primesc o gama larga de produse in containere in vrac si la atelierele de gatit de succes Byodo, cu bucatarul de top Konrad Geiger, care ajuta la transformarea in produse ecologice. Reproiectarea designului ambalajului a optimizat, de asemenea, manipularea pentru catering si bucatari. Structuri clar, proiectate si etichetate in mod clar in mai multe limbi, produsele ar trebui sa sprijine fara probleme procesele din bucatarii si astfel sa faciliteze viata de zi cu zi.

produse din tomate bio

2012

Anul albinelor Byodo
De la inaugurarea uceniciei organice a albinelor in spatiul companiei, Byodo este angajat pentru insectele benefice. Pentru a deveni si mai activ, Anul albinelor Byodo a fost proclamat in 2013 pentru a sensibiliza publicul asupra importantei animalelor mici prin diferite actiuni si evenimente.

produse byodo bio

 

2013

Pe langa o proiectie de film gratuit de la „Mai mult decat mierea” la Waldkraiburger Kino, apicultorii tineri ecologici au fost instruiti la ucenicul de albine Byodo, a fost infiintat un spatiu informativ pentru albine in spatiul fabricii, o serie interesanta de prelegeri si un seminar senzorial dulce cu miere desfasurata si seminte distribuite cu pasune de albine.

cereale expandate bio

2014

Anodo salariat Byodo
Pentru a-si exprima aprecierea, „Byodo” a dedicat 2014 angajatilor lor. Sub deviza „Mutarea VALORILOR impreuna” au avut loc numeroase activitati si activitati legate de sanatate, probleme sociale si ecologie. Ideile au venit exclusiv din partea echipei Byodo. De exemplu, s-au amenajat case de pasari in incinta, s-au plantat tufisuri de fructe de padure, s-au facut masaje si s-au condus cu bicicleta impreuna cu scopuri sociale.

2015

A 30-a aniversare a companiei!
In 30 de ani de istorie a companiei, multe s-au schimbat, dar bucuria 100%, pasiunea si calitatea au ramas la fel. Astfel, sub deviza „brand puternic de 30 de ani”, anul jubiliar a fost sarbatorit impreuna, pe scara larga si cu multe promotii interesante pentru clienti.

2016

Deschiderea magazinului cu alimente de sanatate si bucatarie gastronomica
Un mare vis al celor doi proprietari Byodo vine in 2016, odata cu cultivarea companiei in implinire. Pe langa extinderea depozitului si noul spatiu pentru birouri, un magazin separat de produse alimentare de sanatate cu bucatarie gastronomica este dezvoltat la sediul companiei din Mühldorf. In sens bun, „organic la cele mai fine” poate fi experimentat intr-un mod cu totul special - un loc pentru cumparaturi si placere, bineinteles cu lumea gastronomica integrata Byodo.
magazin bio byodo

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008