Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Leckers

Inca din 1935, familia Lecker din Furth- Bavaria producea praf de copt bio sub numele sau. In 1997, compania a fost preluata de noi, din moment ce nu a existat niciun succesor si, de atunci, a fost fabrica ecologica Lecker pentru productia de produse de copt si ingrediente naturale de pe site-ul Wörrstadt din Rheinhessen.
De atunci, gama de produse a fost dezvoltata si extinsa constant - tinand cont intotdeauna de cerintele numelui.

Asadar, produsele noastre nu se gasesc numai in Germania, in magazinele de produse alimentare ecologice si de sanatate, ci in multe parti ale lumii. Desigur, toate ingredientele noastre de coacere sunt de origine biologica si provin astfel dintr-o agricultura ecologica- de dragul mediului!

producator bio lekers

Nu numai introducerea prafului de copt Reinweinstein fara fosfati, ci si traditia familiala din companie, ne incurajeaza intotdeauna sa introducem tot ce este mai bun in activitatea noastra de zi cu zi.

Fie ca este vorba de vanzari, productie, marketing sau management, fiecare angajat al echipei noastre este intotdeauna extrem de motivat si se distreaza incercand noi idei de coacere - pentru ca dorim sa oferim clientilor nostri ingrediente organice de coacere, ci si sa aratam cum pot fi ele preparate pentru a o inspira cu pasiunea noastra pentru coacere.

 

Apropo:
Praful de coacere Bio Reinweinstein de la Lecker garanteaza cele mai bune rezultate de coacere si produse alimentare coapte.

praf de copt bio lekers

Reinweinstein:
In timpul productiei de vin, asa-numitul tartru este produs in timpul procesului de imbatranire in butoaie. Dupa imbutelierea vinului, veti gasi cristale de tartru pe peretii si partea de jos a butoaielor, care sunt eliminate de catre viticultori si sunt considerate de fapt produse deseuri.

producator certificat bio lekers

Intrucat sediul companiei noastre este situat in mijlocul uneia dintre cele mai mari regiuni viticole din Germania, in Rheinhessen si, prin urmare, produce o multime de tartru, compania noastra mama si-a facut afacerea pentru a rasplati vinificatorii cu produsul lor de deseuri si apoi pentru a-l vinde in Spania, unde tartrul este curatat si este macinat - rezultatul este piatra fina, pudra, care face ca pulberea noastra de copt sa fie sensibila la bile, ficat si stomac.

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008