Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Lovechock

Lovechock Bio producator de dulciuei ecologice si ciocolata BIO RAW VEGANA

Am fondat Lovechock in 2009 pentru a partaja bucuria imbratisarii unui stil de viata constient, si tot ceea ce face ca viata asta sa fie atat de placuta.

Si deci, pentru a va oferi un gust din tot ce este bine in aceasta lume, am creat cele mai delicioase, crude, organice si vegane ciocolate.

Ciocolata care iti onoreaza corpul. Produs in timp ce ingrijeste planeta, cu cele mai bune ingrediente naturale cultivate de fermierii nostri.

ciocolata bio raw vwgana

 

FILOZOFIA NOASTRA
„În cele din urma, vrem sa parasim aceasta lume un pic mai bine decat am gasit-o si sa raspandim o mica dragoste si fericire in calatoria noastra”, spune directorul de fericire al lui Lovechock, Franziska Rosario. Cu aceasta filozofie si creatii delicioase de ciocolata inovatoare, Lovechock s-a dezvoltat de la o bucatarie mica de ciocolata la o companie cu propria fabrica din Heerhugowaard, care vinde ciocolata cruda pretioasa in mai mult de 20 de tari.

IUBIREA PENTRU CORPUL TAU
Ciocolata sanatoasa? Credem ca suntem aproape de un produs mai bun pentru dvs., care poate fi consumat cu moderatie, fara vinovatie. Din dragoste pentru corpul tau - primul pilon Lovechock - ne producem ciocolata fara a o praji pentru a pastra substantele nutritive pretioase din cacao. Stiati ca cacao raw contine de 6 ori mai multi flavonoizi decat afinele? Ciocolata noastra este putin procesata pentru a fi cat mai aproape de natura pentru a servi gustul original si pur de cacao. Acum puteti experimenta gustul delicios al ciocolatei adevarate. Indulcit cu zahar din floarea de nuca de cocos, bogat in fibre si neafinat. Si facem tot posibilul sa adaugam cat mai putin posibil pentru a face gustul.

ciocolata raw vegana biogama

 

IUBIREA PENTRU PLANETA
Lovechock vrea sa onoreze natura mamei, de aceea folosim doar ingrediente organice. Fiind vegani sau pe baza de plante, reducem impactul produselor noastre asupra planetei; pe langa faptul ca ciocolata reala nu are nevoie de lapte. Dragostea pentru planeta noastra inseamna sa ne asiguram ca produsele noastre sunt ambalate in mod responsabil. Folosim ambalaje fara plastic din 2011.

ciocolata bio biogama

 

IUBIREA PENTRU FERMIERI
Al treilea pilon reprezinta fermierii care recolteaza toate ingredientele naturale ale lui Lovechock. Scopul nostru este sa platim fermierilor nostri salarii corecte. Facem asta prin principiul comertului direct. Aceasta inseamna ca cumparam pasta noastra de cacao direct de la fermier si ne asiguram ca procesul de producere se intampla in tara de origine, pe cat posibil.

CIOCOLATA PRIMA
Diferen?a dintre ciocolata „conventionala” si cea „cruda(raw)” este in primul rand gustul. Ciocolata cruda va permite sa experimentati cum cacao, mama tuturor supealimentelor, are gust natural. Diferenta de gust se datoreaza modului complet diferit de a produce ciocolata cruda.
Pentru a intelege diferenta, incepem cu o mica introducere a productiei conventionale de ciocolata. Acest proces poate fi impartit in 10 etape:

productie ciocolata bio

 

Procesul de preparare a ciocolatei incepe cu obtinerea pastailor din copac (1), deschizandu-le pentru a scoate fasolea din pulpa (2), apoi fasolea este asezata pe frunze mari de banana pentru fermentare (3). Apoi fasolea este uscata la soare (4), apoi de obicei prajita (5), apoi separata de raftul exterior (6). Acum, pinioanele de cacao sunt gata pentru macinare (7). Dupa aceea, cacao poate fi sterilizat, care poate dura pana la 72 de ore (8). Dupa aceea, cacao se turteste si se preseaza (9) si pentru a face ciocolata foarte neteda, cacao se gaseste la sfarsit (10).

Toata aceasta procedura face ca ciocolata sa se topeasca in gura. Dar cand prajiti, sterilizati, valsati si neteziti cacao, nu mai exista aproape niciunul dintre nutrientii valorosi. Alegem sa facem acesti pasi pentru ca credem in puterea de cacao raw, de aceea o procesam cat mai putin.

Productie RAW de ciocolata
Lovechock face lucrurile altfel. Lovechock produce cacao RAW care este procesat cat mai putin posibil:

ingrediente ciocolata raw vegana

 

Dupa cum puteti vedea compararea ambelor grafice, sarim 4 pasi de la productia conventionala de ciocolata. Astfel, cacao noastra RAW nu este prajita, nu este sterilizat, nu este valsat si nu este prinsa. Cacao Lovechock este procesata cat mai putin, produsa la temperaturi scazute pentru a-si pastra gustul unic.

Va oferim detaliile: pentru a obtine cel mai bun gust, boabele de cacao trebuie sa fie fermentate dupa recoltare - pasii 1 la 3. Acest lucru va descompune amaraciunea si aciditatea din cacao si va pastra aromele fructate depline. Acest proces dureaza de obicei 3 zile in timp ce se monitorizeaza ca temperatura ramane scazuta pentru a pastra raritatea. Dupa uscare (4), fasolea este separata de coaja exterioara (6) si apoi macinata (7) pana la o finete minima pentru a produce tablete si bare semnate.

cacao raw vegana in ciocolata bio

In procesul de productie conventionala de ciocolata, boabele de cacao sunt prajite (5) la temperaturi foarte ridicate. Acest lucru distruge calitatile si nutrientii benefice pentru cacao. Dar in cadrul creatiilor noastre de ciocolata raw, multe dintre substantele uimitoare de cacao raman intacte, si anumiti antioxidanti (flavonoide), polifenoli si „substante chimice iubitoare”. Prin prelucrare scazuta, pastram aroma si nutrientii unici de cacao ecuadorian. Impreuna cu zaharul nostru din floarea de nuca de nuca de cocos si alte superalimente naturale, puteti experimenta aroma unica Lovechock!

ciocolata bio raw vegana lovechock

 

 

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008