Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru prepararea batoanelor bio puneti toate ingredientele impreuna intr-un robot de bucatarie sau blender si tocati totul foarte mic. Topiti uleiul de cocos la temperatura scazuta ( pana la aproximativ 50 de grade) si adaugati. Daca amestecul este putin lipicios, adaugati putine migdale macinate. Daca masa pare prea uscata si sfaramicioasa, trebuie doar sa adaugati 1-2 lingurite de apa. Puneti totul de hartie de bucatarie, astfel incat sa puteti taia aproximativ 6 batoane. Apoi puneti amestecul in frigider pentru o perioada scurta de timp si taiati batoanele cu un cutit umezit, dupa cum doriti.
17.99 lei
adaugă în coșÎnmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]