Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru prepararea batoanelor bio puneti toate ingredientele impreuna intr-un robot de bucatarie sau blender si tocati totul foarte mic. Topiti uleiul de cocos la temperatura scazuta ( pana la aproximativ 50 de grade) si adaugati. Daca amestecul este putin lipicios, adaugati putine migdale macinate. Daca masa pare prea uscata si sfaramicioasa, trebuie doar sa adaugati 1-2 lingurite de apa. Puneti totul de hartie de bucatarie, astfel incat sa puteti taia aproximativ 6 batoane. Apoi puneti amestecul in frigider pentru o perioada scurta de timp si taiati batoanele cu un cutit umezit, dupa cum doriti.
5.00 din 1 vot
12.22lei
adaugă în coșUn mic dejun cu ciocolată bio, toamna poate fi minunat pus în valoare cu [...]
O barcă pe valuri line…o nuca de cocos bio cade din copac și deodată apare [...]