Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente pentru aluat:
Ingrediente pentru topping:
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. Turnați ușor zahărul și continuați să bateți albușul, până când întreaga masă de amestec strălucește. Se preîncălzește cuptorul la 90°C. Pe o tavă se pune foaie de copt. Se pune amestecul pentru bezea într-un posh și se împarte pe foaia de copt, în funcție de dimensiunea pe care doriți s-o aibă bezeaua. Se coace cca.1,5 ore și se lasă ulterior la răcit.
Mod de preparare aluat: se preîncălzește cuptorul la 170°C. Adăugați toate ingredientele și frământați-le într-un mixer de bucătărie sau de mână, până când obțineți un aluat omogen și neted. Formați din aluat o minge, împachetați-o în folie alimentară și lăsați-o în frigider pentru 2 ore.
Se scoate aluatul din frigider, se mai frământă pentru scurt timp, se întinde pe o suprafață tapetată cu făină și se taie în cercuri, cu o formă circulară mică. Se pun cerculețele din aluat pe o tavă, acoperită cu foaie de copt și se pun în cuptor pentru 10 minute. Se lasă la răcit și se ung cu bionella. Puneți peste bezeaua și preserați pudra de cacao.
Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]