Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Se toarnă apă clocotită peste plicurile de ceai ghimbir-portocală și se lasă la infuzat timp de 8 minute.
Îndulciți cu miere după gust.
Între timp, stoarceți o portocală și feliați-o pe cealaltă.
Se toarnă cuburi de gheață sau apă rece ca gheața într-un vas termorezistent.
Adăugați ceaiul, feliile și sucul de portocale și crenguțele de cimbru.
Sfaturi: În loc de miere, pentru îndulcire se poate folosi și suc de fructe, sirop de agave, zahăr sau suc de mesteacăn. Ceaiul rece are un gust delicios și neîndulcit.
De asemenea, este delicios și cu lămâi verzi sau o lămâie în loc de portocale.
Citește și: Rețeta Clătite Bio Vegane ♦ Rețrta Cheesecake cu scorțișoara Bio
16.9015.21 lei
adaugă în coșSe umple 2/3 din pahare cu apă minerală. Se presează lămâia, sucul se [...]
Mod de preparare punch bio de mere și fructe de soc Se prepare cu fierbatorul de apa: [...]