Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 6 persoane
Pentru compot
Pentru crema de branza
Pentru ornat
Preparare:
Pentru compot:
Taiati caisele in bucati mici. Aduceti sucul si laptele de cocos la fiert. Amestecati amidonul de porumb cu sucul de lamaita si aduceti la fierbere impreuna cu sucul si laptele de cocos. Adaugati caisele si zdrobiti-le cu o furculita, apoi amestecati totul. Se toarna amestecul intr-un castron, zmeura va fi asezata in castron inaintea continutului de caise, apoi se lasa sa se raceasca.
Pentru crema de branza:
Se amesteca iaurtul, crema de branza, cojile de lime ,sucul de lime si zaharul sub forma de pudra. Se prajesc fulgii de nuca de cocos intr-o tava fara grasime si se lasa sa se raceasca. Se pune amestecul de crema de branza impreuna cu compotul de caise in pahare de sticla si se orneaza cu nuca de cocos rasa.
Detalii:
-timp de preparare: 20 min
Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]