Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Cupcakes Pădurea Neagră cu cireșe bio

Rețetă Cupcakes Pădurea Neagră cu cireșe bio
Pentru: 12 portii
Timp: coacere 28min, total 1h

Ingrediente

pentru 12 cupcakes

Pentru cupcakes:

Pentru decorare:

  • 200ml frișcă vegetala de bătut
  • 1 lingura zahăr pudră bio
  • 12 cireșe proaspete
  • VIVANI Fine Dark Couverture

De asemenea:

  • 12 pahare de hârtie pentru brioșe
  • 1 tavă de copt brioșe

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Cupcakes Pădurea Neagră cu cireșe bio

Prăjitură clasică într-un format la îndemână, pur vegetal / vegan

Dacă te gândești la munți de cremă, cireșe, lichor și ciocolată când te gândești la prăjitura Pădurea Neagră, ai ajuns la locul potrivit. Dar două mari diferențe ne separă de cea mai faimoasă prăjitură din Pădurea Neagră din Germania: toate ingredientele sunt pur vegetale și în loc de bucăți avem cupcakes la îndemână. Aceste prăjiturele drăguțe nu sunt la fel de bogate în calorii ca prăjitura tradițională datorită ingredientelor vegane, dar nu facem niciun compromis în ceea ce privește gustul.

Timp de coacere: aprox. 28 de minute
Timp de așteptare/răcire: 10 minute
Dificultate: mediu

  1. Se scot sâmburii cireșelor sau se scurg bine. Se pun într-un bol, se acoperă cu coniac de cireșe și se lasă la infuzat timp de 10 minute.
  2. Se toacă ciocolata și se preîncălzește cuptorul la 175 °C căldură de sus / jos.
  3. Se amestecă ingredientele uscate cu ciocolata tocată. Se adaugă treptat ingredientele lichide și se amestecă până se obține un aluat omogen.
  4. Scurgeți cireșele conservate printr-o sită, rezervând coniacul de cireșe. Se adaugă rachiul în aluat și se amestecă din nou pentru scurt timp.
  5. Umpleți fiecare formă de brioșe cu aproximativ 1 lingură de aluat. Se pun 2 cireșe în centrul fiecăruia și se acoperă cu aluat. Umpleți formele doar cu 2/3 din capacitate.
  6. Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 28 de minute pe raftul din mijloc. După timpul de coacere, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească complet.
  7. Se bate frișca cu zahărul pudră până se întărește. Se toarnă într-o pungă de pipeta și se decorează prăjiturile cu un topping de cremă. Se decorează fiecare cu fulgi de ciocolată și o cireașă proaspătă.

Produse folosite în această rețetă

Praf de copt 4x20g bio Dennree, 80g

5.00 din 1 vot

7.03 lei

adaugă în coș
Ciocolata cuvertura cu lapte integral bio Vivani, 200g

0.00 din 0 voturi

29.01 lei

adaugă în coș
Pudra de cacao slab degresata 20-22% bio Dennree, 150g

5.00 din 1 vot

15.23 lei

adaugă în coș
-20%
Bautura de orez fara lactoza bio Dennree, 1L

0.00 din 0 voturi

13.4310.74 lei

adaugă în coș
-10%
Ulei de rapita presat la rece bio Dennree, 500ml

0.00 din 0 voturi

20.9718.87 lei

adaugă în coș
Zahar pudra bio Naturata, 125g

0.00 din 0 voturi

12.89 lei

adaugă în coș

Alte rețete de deserturi bio

06.04.2024

Felii de înghețată de turtă dulce

Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]

24.02.2024

Popcorn cu sos de cocos și vanilie

Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]

Promoții produse bio

-10%

5.00 din 7 voturi

Fulgi din 6 cereale bio Dennree, 500g

12.4211.18 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 4 voturi

Suc de struguri rosii bio Dennree, 1L

19.3317.4 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 4 voturi

Fulgi de porumb bio Dennree, 375g

15.2314.47 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 4 voturi

Mustar iute fara gluten bio Byodo, 125ml

19.1017.19 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-20%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Bucati fine de soia bio Dennree, 150g

13.4812.13 lei

adaugă în coș
-20%

0.00 din 0 voturi

Fulgi mari de spelta bio Rapunzel, 750g

23.0918.47 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008