Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Ingrediente pentru găluști
Ingrediente pentru varza roșie
Prepararea găluștilor:
Se fierb cartofii timp de 20-30 de minute, în apă sărată. Se lasă la răcit, până când pot să fie decojiți.
Amestecați într-un castron amidonul, sarea, fulgii de drojdie, amestecul de baza din legume pentru supă și nucșoară.
Cartofii se zdrobesc în castron și se adaugă untul tăiat în cuburi.
Se frământă totul de mână, până când se obține un aluat. Cu mâinile umezite se formează 8 bile de aluat, de dimensiuni egale.
Se introduc într-o oală cu apă sărată și se aduc la fierbere. Se introduc, una după alta, în apă cu o spumieră . După ce se ridică la suprafață, se mai lasă să fiarbă timp de cinci minute, se scot și se servesc cât se poate de repede.
Preparare varza roșie:
Se dă varza prin răzătoare sau se toacă fin.
Se topște untul într-o tigaie, până când prinde o culoare maronie. Se adaugă sarea , foaia de dafin și la final varza.
Se amestecă totul bine și se fierbe la foc mic, până când se înmoaie varza.
Tocați nucile și adăugațile. Încorporați jumătatea de pahar de jeleu.
Până la servire, se lasă la foc mic. Varza roșie poate fi servită și este gustoasă și a doua zi.
Dacă doriți puteți lăsa aluatul (mingile de aluat) în frgider peste noapte, dacă doriți să serviți frigănelele următoarea zi. A doua zi se poate continua cu pasul a5).
Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]