Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Chifle cu cereale bio
retete mic dejun bio

Ingrediente

Preparare
Framantati toate ingredientele pana la seminte, formand un aluat neted. Se imparte aluatul in 11 parti egale. Se da o forma de bila fiecarei parti, dupa care se aseaza pe o foaie de copt sau intr-o forma unsa si acoperita, dupa care se lasa 1-2 ore intr-un loc cald. Periati panicile cu apa si presarati semintele. Se lasa la copt pentru aproximativ 25 minute la 200 grade in cuptorul preincalzit (caldura sus/jos).

Sfat: Aceste chifle pentru micul dejun pot fi preparate intr-un timp scurt sau coapte peste noapte. Pentru asta se preteste totul de seara si se aseaza painicile pe o foaie de copt sau intr-o forma si se la frigider timp de 12 ore. In dimineata urmatoare, se mai adauga doar semintele, se baga la cuptor si sunt gata panicile proaspete si facute chiar de dumneavoastra.

Produse folosite în această rețetă

40%
Drojdie uscata FARA GLUTEN bio, 7g

3.992.39lei

adauga in cos

Alte retete de mic dejun bio

23.03.2021

Sandwich Fitness cu legume bio la gratar

Intr-un blender mic, faceti un piure din pasta de condimente de usturoi, patrunjel, [...]

17.03.2021

Vafe dulci din fulgi de ovaz

Preparare: Amestecați fulgii bio de ovăz cu drojdia într-un castron. [...]

© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008