Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare
Framantati toate ingredientele pana la seminte, formand un aluat neted. Se imparte aluatul in 11 parti egale. Se da o forma de bila fiecarei parti, dupa care se aseaza pe o foaie de copt sau intr-o forma unsa si acoperita, dupa care se lasa 1-2 ore intr-un loc cald. Periati panicile cu apa si presarati semintele. Se lasa la copt pentru aproximativ 25 minute la 200 grade in cuptorul preincalzit (caldura sus/jos).
Sfat: Aceste chifle pentru micul dejun pot fi preparate intr-un timp scurt sau coapte peste noapte. Pentru asta se preteste totul de seara si se aseaza painicile pe o foaie de copt sau intr-o forma si se la frigider timp de 12 ore. In dimineata urmatoare, se mai adauga doar semintele, se baga la cuptor si sunt gata panicile proaspete si facute chiar de dumneavoastra.
18.7515.94 lei
adaugă în coșAmestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]