Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 persoane
Preparare:
Amestecați fulgii bio de ovăz cu drojdia într-un castron. Încălziți laptele, topiți untul în el și adăugați întregul zahăr din trestie. Se amestecă totul cu amestecul de drojdie de ovăz și se lasă să crească într-un loc cald timp de 1 oră. Bateți coaja de lămâie, sucul și gălbenușul de ou. Bateți albușurile până sunt semi-rigide și îndoați-le și ele. Ungeți vasul de fier și încălziți până la nivelul 3. Puneți 3 ½ linguri de aluat pe fiecare și coaceți.
Sfat: Se servește cu căpșuni sau zmeură proaspete și frișcă sau variante de samba (vezi rețeta pentru vafe de alune).
Amestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]