Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Micul dejun cu ovăz fierbinte de la BauckHof

Micul dejun cu ovăz fierbinte de la BauckHof

Publicat în: Produse bio
La data: 2023-07-11

Iubitorii de mic dejunuri calde vor găsi arome îmbietoare printre terci-urile Bauckhof. Așteaptă cu nerăbdare un mic dejun cald în fiecare dimineață.

Preferați un mic dejun dulce sau sărat? Sau preferați musli cu fructe proaspete?

Indiferent de tipul de mic dejun, în afară de cafea, "cea mai importantă masă" a zilei este aproape întotdeauna savurată rece în această țară. Acest lucru se datorează în principal faptului că majoritatea oamenilor nu își fac timp pentru un mic dejun extins. În cadrul unui studiu, aproape 70% dintre respondenți au declarat că au luat micul dejun mai puțin de 12 minute. Doar în weekend cei mai mulți dintre ei stau la masă mai mult de două ori mai mult. 10% chiar iau micul dejun mai mult de o oră duminică dimineața.

În timpul săptămânii, însă, germanii preferă să stea în pat cu câteva minute mai mult. Pentru că atunci ceasul ticăie, micul dejun este pe măsură. De multe ori, există doar puțin timp pentru un bol de musli sau un mic sandviș cu gem. În același timp, aproape fiecare a cincea persoană își verifică e-mailurile și mesajele. Nu este de mirare că, cu un început de zi agitat, multora le este greu să găsească un ritm rațional. Experții recomandă să vă treziți cu câteva minute mai devreme și să planificați cel puțin 20 de minute pentru micul dejun.

Multă vreme, micul dejun tipic german a constat în rulouri cu brânză sau gem și câteva cești de cafea. În ultimele decenii, însă, acest lucru s-a schimbat semnificativ. În timp ce multe țări europene au încă o cultură a micului dejun distinctă, în Germania s-a impus o varietate colorată. În anii 1960, de exemplu, musli-ul era încă întâlnit mai ales în subculturi alternative. Astăzi este consumat de persoane din toate clasele sociale și mai ales de sportivi. Dacă doriți să vă urmăriți dieta, începeți ziua cu un smoothie. Băuturile sub formă de piure din legume și fructe proaspete oferă energie și nu sunt atât de grele pentru stomac. Cei cărora le place să își petreacă vacanțele în țările anglofone își doresc și un mic dejun englezesc elaborat acasă. Acesta include suc de portocale, pâine prăjită, fasole coaptă, șuncă, ouă prăjite, cârnați, roșii la grătar și ciuperci prăjite, budincă de sânge, cartofi prăjiți și, bineînțeles, ceai.

După o masă atât de consistentă, puteți sări fără probleme peste prânz. Cu toate acestea, pregătirea durează atât de mult încât pentru majoritatea oamenilor micul dejun englezesc sau "Full English Breakfast" este o opțiune doar în weekend - cel puțin dacă vă aflați chiar dumneavoastră în bucătărie. Dar care sunt opțiunile atunci când timpul este scurt dimineața și stomacul mârâie? În patria micului dejun copios, răspunsul simplu la această întrebare este: terci de cereale! Terciul cald a fost micul dejun al populației muncitoare din Marea Britanie timp de secole. În Anglia este adesea îndulcit cu miere, în timp ce în Scoția se preferă varianta sărată. Fie că este dulce sau sărat, terciul este alimentul clasic de putere de dimineață. Și este și rapid de preparat.

Iubitorii de mic dejunuri calde vor găsi arome încântătoare printre terci-urile de ovăz cald Bauckhof. Terciul de ovăz se prepară rapid și ușor de preparat cu lapte, apă sau băutură din cereale. Puriștii vor fi încântați de plăcerea pură a amestecului de bază de fulgi de ovăz integral și fraged. Bauckhof Ovăz cald Fructe de padure, este un terci de ovăz cu gust de fructe cu afine, mure și căpșuni delicioase. Preferați direcția ciocolatii? Atunci încercați amestecul de ciocolată cu frunze aromate de ciocolată neagră și bucăți crocante de boabe de cacao.

Bauckhof Ovăz cald Mar- Scortisoara vă încântă cu bucățele fructate de mere uscate și o aromă parfumată de scorțișoară. Versiunea sport, bogată în proteine, este mai atletică: fulgii de soia, fulgii de banane și semințele de chia oferă energie pentru o zi activă. Fulgii de ovăz pot fi rafinați după gust cu iaurt, fructe proaspete sau nuci și îndulciți cu miere, sirop de arțar sau sirop de agave, dacă este necesar. Așteptați cu nerăbdare un mic dejun cald în fiecare dimineață cu Bauckhof Ovăz cald . Bon appétit și un început de zi reușit!

 

Citește și:  Rețeta Fulgi de ovaz cu ciocolata bio ♦ Rețeta Terci bio de ovaz copt in cuptor

 

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-30%

5.00 din 2 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-40%

0.00 din 0 voturi

Crema nuss-nougat bio Dennree, 400g

39.2723.56 lei

adaugă în coș
-15%

0.00 din 0 voturi

Migdale feliate bio Dennree, 100g

22.5019.13 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 2 voturi

-10%

5.00 din 4 voturi

Ulei de rapita virgin bio Rapunzel, 500ml

31.6028.44 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008