Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Mustarul bio de la Zwergenwiesse

Mustarul bio de la Zwergenwiesse

Publicat în: Produse bio
La data: 2023-07-25

Muștar Zwergenwiese: O călătorie printre aromele pure și inovatoare ale condimentelor organice

La Zwergenwiese, pionier în domeniul alimentelor bio, muștarul este produs în mod tradițional cu semințe de muștar selectate, condimente rafinate și alte ingrediente.
Rezultatul este un gust perfect în calitate organică.

Când vine vorba de cârnați, muștarul ar trebui să fie întotdeauna în preajmă. Cât de imperfect ar fi un cârnat parfumat, strălucitor, rumenit minunat la grătar între două chifle proaspete fără condimentul fin? Deoarece muștarul poate fi folosit și pentru a crea dressing-uri pentru salate, condimentul galben este foarte popular și printre vegetarieni. Cu toate acestea, nu există un muștar "unic". Cea mai populară varietate în Germania este muștarul mediu iute, numit și muștar delicatesa. În statele estice și în unele părți din Austria, acesta este uneori rafinat cu hrean, în timp ce în sudul Germaniei muștarul dulce este servit împreună cu bere și cârnați albi. În nord și vest, în schimb, oamenii preferă muștarul extra picant. Un motiv pentru acest lucru ar putea fi vecinii. Pentru că atât în Anglia, cât și în Franța, muștarul picant are o lungă tradiție.

Când oamenii întreabă despre muștar, de obicei nu se referă la plantă, ci la pasta galbenă de condimente. Cel mai important ingredient pentru producerea sa este, bineînțeles, boabele de muștar alb și negru (sau brun). Raportul de amestecare a acestora determină mai târziu puterea picantă a pastei de muștar. Muștarul negru este mai iute și mai intens decât muștarul alb, dar iuțeala sa durează mai mult timp. Totuși, din punct de vedere pur botanic, muștarul negru nu este deloc un muștar, ci o varză din genul Brassica din familia cruciferelor. Cu toate acestea, este indispensabilă pentru producția de muștar de masă. Pentru a se obține gustul picant al boabelor, acestea trebuie mai întâi măcinate și apoi amestecate cu lichid. Acest lucru se datorează faptului că adevăratele substanțe picante sunt uleiurile esențiale din semințele de muștar, care pot fi extrase numai cu lichid.

Pe lângă semințele de muștar măcinate, ingredientele tipice ale muștarului de masă includ oțet sau must de struguri, apă, sare și condimente. Nu numai uleiul esențial, ci și oțetul și sarea au un efect conservant și conferă muștarului o durată de conservare lungă. În SUA, în muștar se adaugă turmeric pentru a da muștarului o strălucire galbenă plăcută pe burgeri și hot dog. Muștarul din Germania Centrală, pe de altă parte, pare mai deschis și mai natural. Noi variante sunt create în mod constant pentru gusturi neobișnuite. În timp ce muștarul de caise și muștarul de prune se concentrează pe nota fructată, gurmanzii preferă muștarul cu caractere speciale de merlot, prosecco și whisky.

La Zwergenwiese, pionier în domeniul alimentelor naturale, muștarul este produs în mod tradițional cu semințe de muștar selectate, condimente rafinate și alte ingrediente. Rezultatul este un gust perfect în calitate organică. Pentru grătare și pansamente delicioase, muștarul mediu iute sau muștarul fin ușor mai blând sunt întotdeauna o alegere bună. Dacă vă place mult mai puternic, ar trebui să optați pentru muștarul picant. Un amestec mediteranean de zarzavaturi, rozmarin și cimbru, precum și ghimbir, cuișoare și turmeric asigură caracterul deosebit de picant Zwergenwiese Muștar cu plante aromatice. Notele dulci-fructate ale muștarului de prune rafinează fripturile și păsările de curte, dar au și un gust excelent cu brânză. Muștarul dulce de la Zwergenwiese este perfect pentru o gustare sau un mic dejun cu cârnați albi. Experimentați o experiență cu totul nouă cu muștarul Zwergenwiese Wiking. Bucurați-vă de aroma picantă și condimentată a extractului de malț de orz, ghimbir, cuișoare, paprika și ardei iute.

Poetul roman Ovidiu știa acum mai bine de 2.000 de ani că "lucrurile bune au nevoie de timp". La Zwergenwiese, toate rețetele sunt dezvoltate și optimizate intern de către o echipă pasionată, până când sunt gata pentru piață, după doi-trei ani de dezvoltare. Cu muștarul Zwergenwiese, vă puteți bucura de aromele minunate ale lumii vegetale pure, la cea mai bună calitate organică.

 

Citește și: ♦ De ce să mâncăm bio? ♦ Odorizantele pentru camera de la Sodasan

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-40%

0.00 din 0 voturi

-20%

0.00 din 0 voturi

-30%

5.00 din 4 voturi

-10%

5.00 din 6 voturi

-25%

5.00 din 2 voturi

Sapun cu lemongrass si ghimbir Sodasan, 100g

14.8811.16 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Musli cu fructe bio Dennree, 750g

27.6326.25 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

Musli de baza integral bio Dennree, 750g

16.8716.03 lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

-10%

4.00 din 2 voturi

-55%

5.00 din 3 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

Piper negru macinat bio BioLotta, 50g

32.8129.53 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008