Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

BioBon

BioBon jeleuri bio cu aroma fructata

Bomboane organice umplute
Marca BioBon include nu numai jeleurile de fructe, ci si bomboanele organice umplute in arome de ghimbir-mango, ceai verde, zmeura si ceai de rodie. Aroma calda picanta de ghimbir combinata cu gustul fructat al mango creeaza o senzatie extraordinara de gust. Bomboanele de ceai verde cu zmeura unesc gustul proaspat al zmeurii cu nota florala unica a ceaiului verde. Iar compozitia orientala de rodie si chai iti incanta simturile si te duce pe taramul viselor!

jeleuri bio fara gluten biobon

 

Fructat? Tropical? Acru?
Ce tip de gummy esti?
Preferi capsunile, zmeura sau afinele pentru micul dejun? Sau poate gustul racoritor al iaurtului? Incercati gustul nostru-metru si gasiti aroma dvs.

100% fabricate in Austria
Ne consideram un producator austriac 100% traditional de gume de fructe si bomboane de cea mai buna calitate, datorita deceniilor de traditie si expertiza. Evolutiile noastre moderne de produse se bazeaza atat pe aceasta expertiza, cat si pe cele mai inalte standarde de calitate. Impreuna cu clientii nostri, transformam noi tendinte si idei in creatii noi inovatoare ...

jeleuri bio biogama

 

Zahar de sfecla din Austria
Astazi, ne concentram pe dezvoltarea si producerea de gume de fructe organice si bomboane organice umplute. O parte din filozofia noastra este sa facem guma de fructe si bomboane BioBon exclusiv din zahar de sfecla organica din sfecla de zahar din Austria. Deoarece consideram ca sustenabilitatea este importanta, promovam prelucrarea zaharului din sfecla de zahar din Austria. La cerere, de asemenea, cream retete folosind zahar Fairtrade si zahar organic de trestie.

 

biobon jeleuri bio

Materii prime de calitate superioara
Furnizorii nostri de materii prime trebuie sa indeplineasca standardele noastre de inalta calitate si sa ofere dovada acestui lucru sub forma certificatelor de testare corespunzatoare. O parte din filozofia noastra este sa mentinem relatii pe termen lung cu furnizorii nostri si sa asiguram astfel un parteneriat bazat pe incredere si cooperare.

biobon producator jeleuri bio

Verificari periodice de calitate
Pentru a asigura cea mai mare siguranta a produsului si o calitate deosebita, instalatiile noastre de productie sunt inspectate si evaluate periodic de catre auditori externi: din 2005, am primit certificarea de nivel superior conform IFS (Standard International Food) de catre asociatia de inspectie tehnica germana TÜV Deutschland , care valideaza siguranta si calitatea produselor. Desigur, suntem, de asemenea, organice certificate.

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008