Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru cartofii wedges:
Pentru crema de branza:
Preparare cartofi bio wedges cu crema de branza si verdeturi
Preîncălziți cuptorul la 200°C, cuptor cu convecție.
Se spală bine cartofii bio. Apoi se usucă și se taie în sferturi. Se amestecă uleiul cu sarea într-un castron, se adaugă cartofii și se amestecă bine. Se întind cartofii pe o tavă de copt sau pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute.
Pentru cașcavalul de plante:
Se toacă mărunt ierburile. Se amestecă toate ingredientele cu quark-ul și iaurtul și se servește cu felii
Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]