Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare:
1 Preîncălziți cuptorul la 175°C căldură superioară/inferioară. Puneți conținutul pungii de amestec pentru prăjituri într-un bol. Adăugați 75 g de unt moale, laptele și ouăle și bateți cu ajutorul mixerului de mână timp de aproximativ 2 minute, până când devin cremoase.
2 Împărțiți cupele de hârtie din amestecul de copt între cupele unei tăvi de brioșe. Împărțiți uniform aluatul în cupele de hârtie folosind o lingură. Se coc în cuptor timp de aproximativ 20-25 de minute, apoi se scot din tavă și se lasă să se răcească.
3 Pentru topping, se pasează dulceața de afine cu coaja de lămâie foarte fin cu ajutorul unui blender de mână. Bucățile grosiere vor cauza probleme atunci când se toarna pe glazură.
4 Se bate restul de unt moale (100 g) cu un mixer de mână timp de câteva minute până când devine pufos. Adăugați apoi zahărul pudră și continuați să bateți timp de câteva minute până când amestecul devine ușor, cremos și alb.
5 Adăugați brânza cremă și sosul de afine și lămâie și amestecați cu grijă în amestecul de unt bătut cât mai scurt posibil.
6 Puneți glazura în punga cu capat de ornat sau doar taiata putin intr-un colt și ornati brioșele cu ciocolată răcite. Se ornează cu ciocolată rasă și, opțional, cu o lingură mică de gem de afine. Se dă la rece până când este gata de servire.
Sfat: În locul gemului de afine se poate folosi gem de căpșuni sau de zmeură.
Citește și: Rețeta Orez cu mango bio
23.3419.84lei
adaugă în coș19.45lei
adaugă în coșÎnghețată Bio Green Smoothie: Gustul Naturii într-o Cupă de Răcorire Mod [...]
Mod de preparare: Se pune crema de nuga într-o cratiță și se topește la foc [...]