Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru început, se încălzește o cratiță mare la foc mediu și se adaugă untul Ghee sau uleiul de prăjire Byodo din rapiță . Decojiți și tocați fin ghimbirul, tăiați în două ardeiul iute, îndepărtați semințele dacă este necesar, tăiați-l în inele fine și adăugați-l în oală împreună cu celelalte condimente și prăjiți-l ușor până când se parfumează.
Între timp, puneți lintea într-o sită fină și clătiți-o cu apă până când aceasta devine limpede. Se taie conopida în buchețele și se spală. Se decojește morcovul și se taie în cuburi de dimensiuni egale. Se spală cartofii și se taie, de asemenea, în cuburi. Tăiați țelina în fâșii și tăiați în patru roșiile cherry.
Se dizolvă 1 linguriță de bulion de legume în 450 ml de apă caldă. Adăugați cartofii și morcovii în oală și prăjiți scurt timp de 3 minute. Adăugați apoi lintea spălată și deglați cu bulionul de legume. Se acoperă și se fierbe la foc mediu timp de 10 minute. Se amestecă din când în când.
Apoi adăugați conopida, țelina și roșiile cherry în oală. Se amestecă bine și se adaugă roșiile strecurate. Fierbeți la foc mic încă 20 de minute și, în același timp, gătiți orezul într-o oală separată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Serviți curry-ul ayurvedic împreună cu orezul și decorați cu puțin pătrunjel proaspăt. Pentru un topping crocant, adăugați deasupra mazărea crocantă cu sare de mare și savurați.
Sfatul nostru: pentru un topping crocant, năutul copt este excelent.
Citește și: Sonett săpun spumant cu gălbenele pentru copii
46.8744.53 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]