Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru feliile de mere:
Pentru înghețata samba:
Se face un aluat cu făina, băutura de ovăz, praful de copt, zahărul vanilat, 1 lingură de zahăr din trestie și condimentul de turtă dulce. Se lasă aluatul să dospeasca timp de aproximativ o jumătate de oră.
Se pun toate ingredientele pentru înghețata samba într-un blender de mare putere și se amestecă până se obține o cremă. Apoi se pune în congelator pentru o perioadă scurtă de timp.
Se încălzește uleiul de prăjit și de copt într-o tigaie. Se trec feliile de măr prin aluat și se prăjesc în ulei timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă 3 linguri de zahăr de trestie cu scorțișoară și se presară peste feliile de mere calde. Se topește ciocolată neagră pentru glazurare la bain-marie. Se așază 3 inele de măr pe fiecare parte și se decorează cu înghețată samba și ciocolată topită.
Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet [...]
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]