Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Fursecuri de spelta cu caise bio

Rețetă Fursecuri de spelta cu caise bio
Rețetă: fără drojdie

Timp: total 1h

Ingrediente

Pentru 25 de biscuiți

Opțional: 3 linguri de semințe de susan și 6 caise uscate.


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Fursecuri de spelta cu caise bio

Etape de preparare fursecuri de spelta cu caise bio

  1. Se toacă grosier 110 g caise uscate și curmale. Se stoarce sucul de la portocală, se adaugă lapte pentru a obține un total de 200 ml de lichid și se toarnă peste fructele uscate tocate. Se lasă la înmuiat timp de aproximativ 10 minute, apoi se pasează aproximativ totul împreună.
  2. Într-un castron, se amestecă făina integrală de spelta, fulgii de spelta, fulgii de cocos, fisticul tocat, scorțișoara, praful de copt și sarea.
  3. Se toacă mărunt caisele rămase (50 g) și se adaugă la ingredientele uscate împreună cu untul înmuiat, oul și amestecul de fructe uscate înmuiate și pasate și se frământă până se obține o masă omogenă.
  4. Formați cu mâinile cca. 2 lingurițe din aluatul de biscuiți în biluțe, apoi aplatizați-le ușor și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Opțional, presați în prealabil suprafața în semințe de susan sau, alternativ, decorați-o cu o caisă uscată tăiată în două.
  5. Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, la foc de sus/jos, timp de aproximativ 15-20 de minute, până când devin aurii. Se lasă să se răcească și se păstrează într-un recipient etanș.

Sfat: in loc de fulgi de nucă de cocos, puteți folosi și nuci măcinate, în special alune sau migdale. Opțional, puteți adăuga în aluat și puțină pudră de cacao.

Produse folosite în această rețetă

-10%
Faina integrala de spelta Demeter bio Spielberger, 1kg

0.00 din 0 voturi

27.5424.79 lei

adaugă în coș
-10%
Fulgi mici de spelta bio Rapunzel, 750g

0.00 din 0 voturi

23.0920.78 lei

adaugă în coș
Caise dulci fara samburi bio Dennree, 250g

5.00 din 1 vot

30.93 lei

Stoc epuizat
-10%
Curmale fara samburi Delegt Nour bio Rapunzel, 250g

4.69 din 13 voturi

20.6618.59 lei

adaugă în coș
-10%
Nuca de cocos rasa bio Rapunzel, 250g

5.00 din 8 voturi

21.8819.69 lei

adaugă în coș
-20%
Fistic prajit si sarat bio Dennree, 150g

5.00 din 1 vot

41.0132.81 lei

adaugă în coș
Scortisoara Ceylon macinata bio BioLotta, 40g

5.00 din 1 vot

32.81 lei

adaugă în coș
Praf de copt 4x20g bio Dennree, 80g

5.00 din 1 vot

7.03 lei

adaugă în coș
Sare gema Rapunzel, 500g

5.00 din 1 vot

15.8 lei

adaugă în coș

Alte rețete de prajituri bio

27.04.2024

Brownies cu fulgi de ovaz caramelizati

Se coace brownies, într-o formă de 20x20 cm, conform indicaților de pe pachet [...]

23.03.2024

Biscuiți bionella cu bezea

Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]

Promoții produse bio

-20%

5.00 din 3 voturi

-10%

5.00 din 7 voturi

Cereale bilute cu ciocolata bio Dennree, 250g

23.2820.95 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 4 voturi

Alune de padure bio Rapunzel, 200g

31.4828.33 lei

adaugă în coș
-45%

0.00 din 0 voturi

Chipsuri de creveti bio Yakso, 60g

23.1112.71 lei

adaugă în coș
-15%

0.00 din 0 voturi

-30%

5.00 din 1 vot

Musli crocant cu ovaz bio BauckHof, 425g

20.8014.56 lei

adaugă în coș
-20%

5.00 din 1 vot

-35%

5.00 din 5 voturi

Crema de migdale vegana bio Rapunzel, 250g

54.4035.36 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-30%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008