Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru inghetată:
Pentru ornare:
Mod de preparare:
Se pune crema de nuga într-o cratiță și se topește la foc mic, amestecând constant. Adăugați ciocolata neagrași lăsați să se topească. Se adaugă sarea și pudra de vanilie. Se transferă amestecul într-o cană de măsurat și se toarnă în forme de praline. Se lasă să se răcească. Imediat ce rema de nugat este fermă, decorați-o cu nuci, sare sau quinoa. Lăsați dulciurile să se întărească în congelator timp de 1 oră, apoi dați-le la frigider.
Citește și: ♦ Rețeta Paste asiatice bio, prăjite ♦ Rețeta Salată bio de pâine cu sparanghel verde și năut
Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]