Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru aproximativ 1,5 L
Pregătiți Năutul Chana Dal-ul în conformitate cu instrucțiunile pachetului. Odată ce năutul este moale, adăugați la un blender cu apă, vanilie, sirop de flori de nucă de cocos și ulei de nucă sau ulei de migdale și amestecați până când se obține textura dorită. Pentru laptele gros, se mai adaugă mai puțină apă pentru a subția mai multă compozitia. Uleiul de nucă sau uleiul de migdale oferă un gust fin și împiedică separarea laptelui în frigider.
Laptele poate fi, de asemenea, făcut fără ulei. Pur și simplu trebuie să fie scuturat pentru scurt timp înainte de a bea. Dacă este necesar, laptele poate fi filtrat printr-o sită sau o cârpă, astfel încât să devină și mai fin. Laptele poate fi păstrat în frigider timp de până la 4 zile.
Indiciu: uleiul de migdale are un gust foarte bland. Dacă vă place aroma tipică de nucă, atunci sunteți bineveniți să utilizați ulei de nucă.
Citește și: Rețeta Fulgi de ovaz cu ciocolata bio ♦ Rețeta Terci bio de ovaz copt in cuptor
Rețetă de Vara: Limonadă Rafinată cu Rodie, Ghimbir și Arțar Stoarceti trei [...]
Mod de preparare răcoritoare Se toarnă apă clocotită peste plicurile de ceai [...]