Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare:
1. Turnați peste amestecul de burger din pachet 250ml de apă clocotită și lăsați pentru 15 minute. Între timp preîncălziți cuptorul la 180°C sus și jos.
2. Curățați cipuericile, îndepărtând piciorușele iar restul tăiați in bucăți mari, după care încălziți uleiul într-o tigaie și gătiți ciupercile pentru ca 10 minute.
3.Ciupercile și crema de brănza se încorporează în amestecul de burgeri și se umple vasul de copt de dimensiune medie.
4. Curățați cartofii, tăiați în rondele subțiri și răspândiți pe aluat. Turnați uleiul rămas si preserați codimentele, sarea și piperul
5. Vasul de copt se acoperă cu folie de aluminiu/un capac / folie de copt și se lasă în cuptor pentru 30 de minute. După o jumatate de oră luați folia sau capacul și mai lăsați la cuptor pentru încă 5-10 minute.
6. Înainte de servire adăugați rozmarinul proaspăt mărunțit.
26.1323.52 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]