Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparați granulele de soia conform indicaților de pe ambalaj și prăjiți-le în ulei de măsline. După aceea scoateți bucățile de soia din tigaie.
Se prăjesc, în aceași tigaie, ceapa (tăiată în cubulețe), morovul și rădăcina de țelină. Se presează cățeii de usturoi în tigaie, se amestecă și se prăjește împreună pentru scurt timp. Adăugați pasta de roșii și amestecați, până la încoproprare.
Turnați bucățile de roșii și de soia prăjită în tigaie, împreună cu 50 ml de apă. Tocați fin amestecul de ierburi aromatice și adăugați-le împreună cu foaia de dafin. Amestecați bine.
Se lasă tigaie pe foc ca.20 de minute. La final se adaugă ricotta, sare, piper și puțin zahăr din trestie de zahăr, dacă este cazul. Scoateți foaia de dafin și serviți sosul cu pastele fierte.
Se prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]