Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
pentru aproximativ 16 pizza
Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor de pe pachet, dar numai cu 200 ml de apă caldă și rulați-l pe o suprafață făinoasă. Decupați cercuri mici de aproximativ 8 cm în diametru.
Se amestecă împreună pasta de roșii, apa, oțetul balsamic și puțină sare și piper. Se întinde pe discurile mici de aluat.
Preîncălziți cuptorul la 190° C de convecție / 210° C de sus și de jos și acoperiți o tavă cu hârtie de copt. Așezați micile pizza pe tavă.
Spălați roșiile și ciupercile bio. Tăiați sau radeți brânza cubulețe mici. Tăiați roșiile ecologice in felii subțiri și adăugați-le la pizza împreună cu brânza. Scoateți coditele uscate din ciuperci și tăiați restul felii. Completați pizza cu ea și așezați o nucă pe fiecare dintre ciuperci.
Amestecați zahărul și apa împreună și turnați o linguriță de amestec peste nuci. Coaceți totul pentru aproximativ 15 minute și presărați cimbru proaspăt deasupra înainte de a servi.
Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]