Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Puneți amestecul de copt într-un vas de amestecare și amestecați uscat. Se adaugă 250 ml apă minerala, ulei vegetal și oțet de mere și se amestecă totul uniform cu o lingură de lemn timp de 2 minute. Lasă aluatul acoperit să dospeasca în vasul de amestecare la temperatura camerei timp de 30 de minute. Pregătiți umplutura în perioada de repaus și preîncălziți cuptorul la 200 ° C la căldură de sus și de jos.
Se amestecă 5 g substitut de ou cu 50 ml apă minerala și se lasă să se umfle scurt. Tăiați ceapa și ciupercile în bucăți mici. Ungeți tigaia subțire cu ulei de măsline și prăjiți puțin ceapa. Adăugați ciupercile și adaugati spanacul puțin mai târziu. Adăugați înlocuitorul de ou și smantana vegană. Dacă umplutura este încă prea groasă, diluați-o cu cremă vegană sau băutură vegetală. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Puneti placinta într-o formă speciala și coaceți aproximativ 10 minute. Apoi scoateți din cuptor, puneți umplutura pe fund și coaceți încă 15-25 de minute. Bucurați-vă de căldură!
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]
Preparare reteta cu felii de mere cu scorțișoară la cuptor si înghețată [...]