Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Placinta cu spanac si ciuperci
retete prăjituri bio

Ingrediente
  • 1 pachet  amestec de coacere Powerbrot
  • 300ml apă minerala (temperatura camerei)
  • 2 linguri de ulei vegetal neutru
  • 2 linguri otet de mere bio
  • 1 ceapa
  • 5-6 ciuperci
  • 250g spanac
  • 5g substitut ouă
  • 150g smântână vegană
  • poate ceva cremă vegană sau băutură vegetală
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper negru bio
  • nucsoara bio

Puneți amestecul de copt într-un vas de amestecare și amestecați uscat. Se adaugă 250 ml apă minerala, ulei vegetal și oțet de mere și se amestecă totul uniform cu o lingură de lemn timp de 2 minute. Lasă aluatul acoperit să dospeasca  în vasul de amestecare la temperatura camerei timp de 30 de minute. Pregătiți umplutura în perioada de repaus și preîncălziți cuptorul la 200 ° C la căldură de sus și de jos.

Se amestecă 5 g substitut de ou cu 50 ml apă minerala și se lasă să se umfle scurt. Tăiați ceapa și ciupercile în bucăți mici. Ungeți tigaia subțire cu ulei de măsline și prăjiți puțin ceapa. Adăugați ciupercile și adaugati spanacul puțin mai târziu. Adăugați înlocuitorul de ou și smantana vegană. Dacă umplutura este încă prea groasă, diluați-o cu cremă vegană sau băutură vegetală. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.

Puneti placinta într-o formă speciala și coaceți aproximativ 10 minute. Apoi scoateți din cuptor, puneți umplutura pe fund și coaceți încă 15-25 de minute. Bucurați-vă de căldură!

Produse folosite în această rețetă

Piper negru macinat bio, 50g

17.83lei

Stoc epuizat
Nucsoara intreaga bio, 3buc

23.3lei

adauga in cos

Alte retete de prăjituri bio

03.05.2020

Placinta cu mar

Tăiați merele în forma de pană. Ungeți tava cu ulei , presarati cu făina și [...]

13.02.2020

Briose bio cu macadamia

Preparare: Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă zahărul pudră. Nucile de [...]