Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Prajiturele bio din ovaz, nuca si ghimbir
retete deserturi bio

Ingrediente

Pentru doua tavi de copt

Preparare:
Preincalziti cuptorul la 200° C.
Se incalzeste untul, se adauga ghimbirul, sarea si fulgii de ovaz si se lasa la rumenit. Apoi, lasati continutul sa se raceasca.

Separati ouale. Bateti albusurile de ou pana se ingroasa. Se amesteca zaharul din trestie, mierea, faina, galbenusurile de ou si sosul de alune, cu varful de praf de vanilie sub pulpa de ovaz. Adaugati albusurile de ou si amestecati bine.

Asezati foaia de copt cu hartie de pergament si modelati biscuiti mici din amestec cu ajutorul a doua lingurite. Coaceti la 200° C timp de aproximativ 20 de minute pe sina centrala a cuptorului.

Detalii:
-timp de preparare: 30 min
-timp de coacere: 20 min

Produse folosite în această rețetă

Sirop de agave bio, 250g

15.19lei

adauga in cos
Pasta de alune VEGAN bio, 250g

40.02lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

23.09.2020

Inghetata bio cu susan si nuca de cocos

Puneți toate ingredientele împreună într-un blender. Se amestecă bine timp [...]