Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru doua tavi de copt
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 200° C.
Se incalzeste untul, se adauga ghimbirul, sarea si fulgii de ovaz si se lasa la rumenit. Apoi, lasati continutul sa se raceasca.
Separati ouale. Bateti albusurile de ou pana se ingroasa. Se amesteca zaharul din trestie, mierea, faina, galbenusurile de ou si sosul de alune, cu varful de praf de vanilie sub pulpa de ovaz. Adaugati albusurile de ou si amestecati bine.
Asezati foaia de copt cu hartie de pergament si modelati biscuiti mici din amestec cu ajutorul a doua lingurite. Coaceti la 200° C timp de aproximativ 20 de minute pe sina centrala a cuptorului.
Detalii:
Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]