Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Se pregătesc bucățile mari de soia cu 500ml de amestec de bază pentru supă cu legume, conform indicaților de pe punga de soia. Tăiați ceapa, morcovul și țelina în cubulețe. Se prăjesc bucățile de soia în ulei de măsline. După ce ati prăjit soia, se dă deoparte și se prăjesc legumele.
Se adaugă soia peste legumele prăjite, împreună cu pasta de roșii și se prăjesc împreună pentru scurt timp. Se stinge cu vinul roșu și cu 500 de ml de amestesc de bază din legume pentru supă. Foaia de dafin, piperul și ienibaharul se pun într-un infuzor care se agață de tigaie sau se folosesc condimente gata măcinate. Se lasă la foc ca. 45 de minute. Dizolvați amidonul alimentar în apă rece și adăugați în ragout. La final, adăugați sare și boia de ardei după gust.
Pentru spatzle trebuie să cerneți făină într-un castron, adăugați oul și amestecați totul cu un tel. Se condimentează cu sare și nucșoară. Aluatul are consistența corectă atunci când este vâscos și curge greu din lingură. Se lasă pentru aproximativ 15 minute.
Tăiati alautul de pe un fund de lemn folosind o racletă sau presati aluatul într-o sită cu ochi mari. Se fierb timp de 2 minute, se scot cu un polonic și se introduc în apă rece.
Se prăjesc în ulei și dacă este cazul se mai adaugă sare.
16.4014.76 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]