Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Inmuiati caju-ul ecologic in apa peste noapte.
Puneti ingredientele pentru baza in mixer si amestecati pana cand se obtine consistenta dorita.
Pentru a preveni lipirea prajiturii de tigaie, presarati fundul unei tigai cu nuca de cocos deshidratata. Pentru a obtine o baza frumoasa si uniforma, intindeti mai intai aluatul pe o farfurie si apoi apasati-l in tigaia de copt. Puneti nucile caju, siropul de artar, uleiul de cocos, sucul de lamaie si laptele de cocos in blender si amestecati pana cand se obtine o consistenta cremoasa. Cu cat aluatul este mai gros, cu atat mai bine. Prin urmare, ar trebui sa incercati sa adaugati cat mai putin lapte de cocos.
Se toarna jumatate din amestec in tava de copt si se distribuie uniform. Apoi bagati tigaia in congelator. In timp ce primul strat ingheata, adaugati afinele in restul aluatului din blender si amestecati. Cand suprafata primului strat este ferma, se poate aplica al doilea strat. Apoi asezati tortul in congelator. Dupa aproximativ 3 ore, scoateti tortul si ornamentati-l dupa bunul plac, cu fructe de padure, toppinguri, seminte de in sau fructe uscate.
16.67lei
adaugă în coșCum se prepară prajitura bio: Puneți 750 ml de lapte, zahărul vanilat și zahărul [...]
Mod de preparare: mini briose Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de [...]