Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pregatire:
Se amesteca murele bio si marul tocat cu indulcitor uscat ( e exemplu, zaharul din floarea de cocos) si se aduce la fierbere pana cand bucatile de mar sunt fierte. Procesati intr-un piure cu un blender manual. Pentru jeleu, strecurati piureul printr-o sita fina.
Se amesteca agar agar cu suc de lamaie si 1 lingura piure intr-un castron separat si se amesteca. Lasati sa fiarba timp de 3 minute amestecand continuu. Apoi puneti putin jeleu pe o farfurie si puneti-o la frigider timp de 3-5 minute, pana jeleul este rece. Odata strans, ar trebui sa se lipeasca de farfurie.
Turnati jeleu in borcane curate, inchideti-le si lasati-le sa stea intoarse (cu susul in jos) timp de 5 minute.
Se amestecă budinca de vanilie cu zahărul bio în 30 ml de băutură vegetală. [...]
Se prepară cozonacul cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și [...]