Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru decorare: Felii de portocale, scorțișoară și crenguțe de rozmarin
Se prepară cozonacul cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se lasă să se răcească. Apoi se pune aquafaba într-o cratiță mică și se reduce la foc mediu până când rămân doar 90 ml și se lasă să se răcească. Între timp, filetați portocala și bateți frișca vegană până când devine tare. Când aquafaba este rece, se bate cu praful de copt și zeama de lămâie până când devine tare și ușor lucioasă. Apoi se încorporează frișca tare, zahărul pudră, vanilia, coaja de portocală, aroma de migdale amare și scorțișoara.
Se umplu mai întâi paharele de desert cu amestecul Stollen, se acoperă cu fileuri de portocală și în final se umple cu mousse Stollen.
Se lasă la frigider peste noapte sau cel puțin o oră și apoi se decorează.
Se amestecă budinca de vanilie cu zahărul bio în 30 ml de băutură vegetală. [...]
Preparare cheesecake bio cu crumble si afine în pahar Se toarnă apă clocotită [...]