Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru tortilla vegană bio, curățați cartofii și tăiați-i cubulețe. Se încălzește uleiul într-o cratiță mică, se adaugă cu grijă cartofii și se prăjesc la foc mare timp de aproximativ 10 minute, până când devin aurii. Apoi se scurge printr-o sită. Alternativ, fierbeți cubulețele de cartofi pentru scurt timp și apoi prăjiți-le.
Se taie ceapa bio cubulețe și se sotează până devine translucidă. Se pune înlocuitorul de omletă într-un bol cu 200 ml de apă și se amestecă bine cu un tel. Se adaugă la amestecul obtinut sarea, cartofii și ceapa, se asează în tigaie și se prăjește la foc mediu timp de aproximativ 10 minute pe o parte. Întoarceți tortilla, o farfurie mare poate fi folosită pentru a vă ajuta aici și prăjiți timp de aproximativ 2 minute pe cealaltă parte. Serviți tortilla vegană în forma initiala de clatita sau taiata ca si finger food.
Sfat: Dacă doriți un strop de culoare în tortilla vegană , puteți adăuga mai multe legume, cum ar fi ardei tăiat cubulețe.
11.55lei
adaugă în coșMod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]