Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Rulourile mele bio cu scorțișoară

Rețetă Rulourile mele bio cu scorțișoară
Rețetă: fără gluten

Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Rulourile mele bio cu scorțișoară

Preparare pentru rulourile mele bio cu scorțișoară

Pentru mixurile de copt My Cinnamon Rolls, am pregătit pentru tine un amestec perfect echilibrat de făinuri fără gluten așa că trebuie să adaugi doar câteva ingrediente. Amestecați amestecul de făină și drojdia într-un bol. Acum adăugați 50 g de margarină moale și apa și frământați totul timp de aproximativ 3 minute cu un mixer manual cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucătărie umed.

Întindeți aluatul într-un dreptunghi (aprox. 30 x 40 cm) - puteți folosi puțină făină fără gluten pentru a vă ajuta. Acum întindeți aluatul cu restul de 40 g de margarină moale, lăsând o margine de aproximativ 3 cm. Presărați uniform margarina cu amestecul de zahăr și scorțișoară și ungeți marginea liberă cu puțină apă. Acum, întindeți cu grijă aluatul în formă de rulou, pornind de la partea lungă.

Tăiați aluatul în felii de aproximativ 2-3 cm grosime și așezați rulourile cu scorțișoară pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Lăsați-le să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 180 °C convecție sau 200 °C căldură superioară/inferioară și puneți un bol plin cu apă în cuptor. Coaceți rulourile cu scorțișoară timp de aproximativ 13 minute.

Sfat: Rulourile cu scorțișoară au un gust delicios călduț. De asemenea, le puteți umple cu budincă și sultane, nuci tocate, piure de nuci sau ciocolată și bucăți de banane. Sau le puteți acoperi și cu glazură. Dacă doriți să vă bucurați de Cinnamon Rolls cu zahăr grunjos, vă recomandăm să le presărați cu zahăr grunjos înainte de a le coace.

 

Citește și: Rețeta Stollen mousse cu felii de portocale bio

 

Produse folosite în această rețetă

-5%
Drojdie uscata fara gluten bio Biovegan, 7g

5.00 din 5 voturi

6.095.79 lei

adaugă în coș

Alte rețete de deserturi bio

06.04.2024

Felii de înghețată de turtă dulce

Înmuiați curmalele în apă pentru câteva ore ca să se [...]

24.02.2024

Popcorn cu sos de cocos și vanilie

Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]

Promoții produse bio

-30%

5.00 din 1 vot

-10%

5.00 din 3 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-30%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-25%

5.00 din 8 voturi

Baton de cocos bio Rapunzel, 40g

8.766.57 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Sos Asia fara gluten bio Byodo, 250ml

25.5924.31 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008