Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru salata suedeză de sfeclă roșie, puteți găti chiar dumneavoastră sfecla proaspătă sau puteți folosi sfeclă precoaptă. Tăiați sfecla gătită și mărul în cuburi mici și puneți-le într-un bol. Tocați ceapa foarte mărunt și adăugați-o în vas.
Amestecați smântâna proaspătă, maioneza vegană și muștarul într-un dressing și asezonați bine. Încorporați dressingul în restul ingredientelor și puneți salata de sfeclă la rece până când sunteți gata de servire. Gustați din nou salata înainte de a o servi și asezonați-o cu puțină sare și piper, dacă este necesar.
Sfat: Rödbetssallad are un gust excelent cu o pâine crocantă din mixul nostru de copt My Viking Brød. Aici am rafinat pâinea crocantă cu semințe de mac și sare de mare.
Citește și: Sonett săpun spumant cu gălbenele pentru copii
35.8 lei
adaugă în coșSe preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. Se acoperă tava cu foaie de [...]
Preparare: Taiati toastul in cubulete si coaceti in tigaia fierbinte cu ulei de masline. [...]